Ok , akkor tisztazzuk a dolgokat. Mint, mondtam sok mindenben nem ertek eggyett sehmettel. De az , hogy ti mindent ingyen vartok el, az mar csucs. Magyarorszagon ingyenes az ovoda, iskola, egezsegugyert nagyon keveset kell fizetni, az allam ha vannak gyerekeid fel hazakat utanad dob, sot adot se kell fizetned, kamatstoppok, arstoppok vannak, rezsicsokkentes, stb. Ha eltettek volna nyugaton, akkor tudjatok, hogy javareszt minden fizetos, nincs alamizsna. Angliaban csak az ovoda 1000-2000 font havonta es az nhs ugyanolyan szar, mint otthon. Persze, hogy tobbet lehet keresni, mert nincs ingyenpenz. Ti meg itt ellenzeki osszefogaskent hirdetitek orban kommunista elveit, sot meg ra is dobtok egy lapattal. Ertem en, hogy minden kellene, de mibol? Legyen fizetos az ovoda, iskola? Toroljuk el a csokot, kamatstoppokat? Vagy vegyunk fel sokkal tobb hitelt, emeljuk a napi kamatot 39% ra? Mondjatok megoldast, mert az nem jarja, hogy minden kell, de legyen ingyen vagy nagyon olcson
Amúgy ki a szart érdekel, hogy Angliában mennyi a várakozási idő, milyen hosszú a várólista. Én Magyarországon élek, engem ez érdekel. Hozz már azért egy pár adatot mondjuk a Svéd, vagy a Finn várólistáról is, ha kérhetnélek...
Tisztáztad már, hogy Orbán rendszere és beszéde miért nem fasiszta? Umberto Eco meghatározása éppen elég hozzá, hogy 90 százalékban elmondhassuk róla, hogy az. Valahogy sikerült kikerülni a témát, ugye? :)
kerdesekre keptelen vagy vlaaszolni pedig mar tobbszor megigerted hoyg valaszolsz rajuk de nem tetted.Diakjaidnak is ezt mondod amikor kerdeznek valamit?
Bizony! Vannak - hogy kapjak megint egy-két keresetlen megjegyzést, hogy mindenhol - vannak rokonaim, barátaim, volt középiskolai osztálytársaim orvosok, akik szerinte ott katasztrofális a helyzet a várólisták tekintetésben. De van arról még egy magyar cikk is, pár hónapja jelent meg, ami azt írja, hogy: "Richard Murray, a King's Fund vezérigazgatója azt mondta: a 2010
utáni eseti pénzinjekciók a legjobb esetben is csak a szolgáltatás napi
működési költségeinek fedezésére szolgáltak. Ennek eredményeképp a
briteknél húsz év alatt nem javult a helyzet, és továbbra is
elképesztően sokat kell várni nem életmentő műtétre. A most kiadott
legfrissebb hivatalos adatok szerint
Angliában a nem sürgős kórházi ellátásra várakozók száma 7,2 millió, ami rekordnak számít. Közülük 410 983-an több mint egy éve várnak olyan kezelésre – például
csípő- vagy térdprotézisre, szürke hályog-eltávolításra vagy
sérvjavításra –, amellyel legfeljebb 18 hetet lehetne várni kórházba
kerülés előtt. A brit sürgősségi orvosok vezetői, valamint az NHS mentőszolgálat
főnökei Angliában súlyos aggodalmuknak adtak hangot. Szerintük a
mentőre való várakozás, a sürgősségi osztályra való bejutás, illetve
onnan a kórházi ágyra való lassú út miatt egyre több beteg szenved és
hal meg." https://infostart.hu/tudositoink/2022/12/16/hetmillioan-vannak-mar-a-brit-varolistakon-es-esely-sincs-a-javulasra
Azert sehmet mond igazakat is. Eloszor az embernek sajat portajan kellene korulnezni. Alkoholizmus, dohanyzas, elhizas, mindenben az elen jarunk. A kozegezsegugyi ellatas mindenhol hanyatlik, angliaban is hasonlo varolistak vannak, mint magyarorszagon, meg meg io nehany orszagban. Tudom , fizeted a tb t, csak keveset
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!