Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
exley 2021. 08. 16. 22:59
Előzmény: #45799  euler
Amint "köpcös" megszerzi, olyat kapnak, hogy nem teszik zsebre:)
euler 2021. 08. 16. 22:01
A ferihegyi légiirányítók sétarepülést tartanak a leszálló gépek utasainak, még Mészárosnak is, a szabályok szigorú betartásával. (Sztrájk rendeletileg betiltva! :)  – írja a 24.hu

________
________ 2021. 08. 16. 20:59
Előzmény: #45785  badsector1
Falun aszongyák, hogy aki k.rvának áll, ne csodálkozzon, ha megk.rják.
badsector1
badsector1 2021. 08. 16. 20:40
"Az állami MFB a CÖF-öt, a Nézőpontot, a Mediaworksöt és Schmidt Mária cégét is támogatta, majd kussolt róla"
„Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája.” (Lánczi András)
badsector1
badsector1 2021. 08. 16. 20:37
Előzmény: #45795  badsector1
Fatüzelésű pizzakemence.
:))
badsector1
badsector1 2021. 08. 16. 20:29
TV2: Szerencsekerék feladvány: MELEG HELYZET
WLM 2021. 08. 16. 20:28
Előzmény: #45792  badsector1
Te megpróbáltad, köszönöm .
badsector1
badsector1 2021. 08. 16. 20:12
Előzmény: #45791  euler
a szomorú az, hogy a vidéki fideszszavazó is éretlen a nyugati demokráciára.
badsector1
badsector1 2021. 08. 16. 20:09
Előzmény: #45788  WLM
ha nem érted amit írok, azon nem tudok segíteni.
euler 2021. 08. 16. 19:57
Előzmény: #45787  badsector1
Európai ésszel nem hiszem, hogy meg tudjuk érteni őket. (Állítólag az államkincstárt mentette a tálibok elől. :)
.
"... az afgán erők rendszerint ellenállás nélkül adták meg magukat a tálib csapatoknak. A jóval nagyobb létszámú, jobban felfegyverzett erők. Hát árulók lettek volna?
Dehogy voltak árulók, csak afgánok. 
Az afgán hadsereg (az ANA) állományának többsége egészen egyszerűen nem látta biztosítottnak még a megélhetését sem egy olyan, végtelenül korrupt kormány védelmében, amely egyes esetekben hónapok óta sem a zsoldjukról, sem az élelmezésükről nem gondoskodott. A tálibok kegyelmet ígértek, időnként még pénzt is vagy az átállás lehetőségét – és azt se feledjük, hogy Afganisztánban a katonáskodás munka, foglalkozás, az afgán harcos hon véd, hon nem véd, nem az államhoz, nemzethez, netán politikai rendszerhez kötődik, hanem a családjához, nemzetségéhez ... 
Ha elvezénylik az otthona környékéről, már nem örül, de olyan is megtörtént tanúk szerint, hogy a kormányerők katonái szabadságuk alatt bérmunkában elmentek harcolni a tálibok mellett. Ugyanis tényleg munkának fogják fel a hadviselést – ismerve az afgán történelmet, ez nem is csoda – és bizonyos körülmények között már majdnem mindegy, ki a megrendelő és ki az ellenség. Ezt a mi nyugati, nemzetállamokon és államszövetségeken szocializálódott, intézményekhez és elvekhez szokott gondolkodásunk egyszerűen nem tudja hova tenni, de ott ilyen a világ, és mint a mellékelt ábra mutatja: nem tudjuk megváltoztatni.
Elmondhatjuk, hogy Afganisztánon nem segített a nyugati társadalmi modellel való kísérletezés, bár – a divatos jobboldali narratívával ellentétben – ez nem volt a demokrácia exportja, a nyugati hatalmak csupán támogattak volna egy számukra is érthető és szalonképes társadalmi berendezkedést, csak hát nem ment.
... olyan társadalmi reformok bevezetését támogatták, amiknek egyszerűen nem volt alapjuk, nem beszélhetünk például állami intézményekről olyan országban, ahol az állam fogalma pusztán a terület uralmát és a nemzetségek közötti viszonyt jelenti."
Kabul végnapjai
WLM 2021. 08. 16. 19:55
Előzmény: #45789  euler
Köszönöm szépen Euler uram a fáradságod, ezt tényleg nem tudtam, valamiért nem volt nagy dobra verve, vagy csak én siklottam át rajta. Ennek ellenére szerintem csak kissé árnyalja a róla alkotott képet, főleg a versenytársak tükrében. 
euler 2021. 08. 16. 19:40
Előzmény: #45786  WLM
Mondok még egy érdekes ügyet vele kapcsolatban. (Gyorsan felejtünk.)
Tavaly még Kaposváron volt egy piaci ár kétszereséért bérelt képviselői irodája, a harmadik, bár semmi nem köti Kaposvárhoz, és amit nem is használt. Úgy nézett ki, hogy azon kívül, hogy ezzel teljesen kihasználta a keretet, csak a bérbeadó járt jól az ügylettel.
https://orszagszerte.atlatszo.hu/soha-nem-hasznalt-irodat-berelnek-kaposvaron-demeter-martanak-a-piaci-ar-ketszereseert/
WLM 2021. 08. 16. 19:39
Előzmény: #45785  badsector1
Eléggé rideg véleményed ismét azt sugallja, hogy nulla empátiát érzel egy ilyen tragikus sorsú emberrel kapcsolatban és ez téged sem tesz szimpatikusabbá. Kezded lerombolni a szerethető, humoros, néha trollkodó, de ártalmatlan imázsodat, hidd el nem csak az én szememben. Ez az új, jóval kevésbé szerethető vakon hívő, hajthatatlan imázs inkább ijesztő, mint szerethető. De ahogy Fecónak, neked is szíved joga leépíteni a szimpatizánsaidat, de ez a viselkedés egyikőtöknek sem termel hasznot. Persze vannak olyan egyének akik a gyűlöletre gerjednek, de te csak nem vagy ilyen. 
badsector1
badsector1 2021. 08. 16. 19:30
Előzmény: #45764  euler
"Az oroszok szerint a menekülő afgán elnök négy autónyi készpénzt vitt magával"

Ebben valszeg igaza van a ruszkiknak.
O1g korrupcióját nem sokan tudják felülmúlni, de az afgán elnöknek sikerülhetett, a készpénz jó része a ki nem fizetett zsold lehetett, ami miatt a katonák egyszer csak harc nélkül átadták a terepet a táliboknak.
WLM 2021. 08. 16. 19:24
Előzmény: #45781  signal2
Ha te mondod elhiszem. Nem látok benne nagy hibákat, de ez lehet az én felületességem. Viszont Kunhalmihoz hasonlóan szép és valljuk be sok férfi a többit hajlamos elnézni. Túl nagy hibát viszont csak nem vétett,arról már lehetett volna hallani. A Fidesz lenne az első aki ezt világgá kürtölné. Vele kapcsiban csak arra a repcsis benézésre emlékszem, de azon nem sokan rökönyödtek meg, én sem. 
badsector1
badsector1 2021. 08. 16. 19:17
Előzmény: #45758  WLM
o1g által szervezett provokációban vagy puccskísérletben résztvevő embör nem engedelmeskedik a rendőri felszólításnak, majd később megsérül. Felnőtt ember volt, hozott egy döntést, hogy emberkedik a rendőrökkel, így járt. Miért kellene bárkinek bocsánatot kérni. Arról már nem is beszélve, hogy trollkodással  kikényszeríteni egy bocsánatkérést még visszataszítóbbá teszi a dolgot.
signal2
signal2 2021. 08. 16. 19:16
Előzmény: #45783  WLM
Nem is tudtam, hogy Orbán balos.
WLM 2021. 08. 16. 19:14
Előzmény: #45778  Shareholder
Nagyon szépen köszönöm a hozzám szóló írásodat, megtisztelsz és jól látod a helyzetet szinte minden tekintetben. A topikban azért vannak jó arcok, "tisztelet" a kivételnek. Bocsánatkérésről nem beszéltem, hiszen ahogy te is mondtad, az már egyfajta elismerése a felelőségnek. Az együttérzés kinyilvánítása viszont szerintem igenis, hogy lehet szimpatikus és a másik oldal számára is kifogásolhatatlan,bár abban is igazad van, hogy vékony jég és minden betűt meg kell válogatni ahhoz, hogy jól süljön el. Nem véletlen ezért, hogy kevesen ilyen bátrak. Gyurcsánynak kötelező lett volna kockáztatni és valószínű, hogy megérte volna, Orbán lehet, hogy jól döntött, hiszen a (főleg szélső) balosok jobban tudják az ilyesmit kiforgatni, meglovagolni, jobb érzékük, gyomruk van a gátlástalan vagy hisztérikus támadásokhoz amik nagy port tudnak kavarni. 
signal2
signal2 2021. 08. 16. 19:07
Előzmény: #45778  Shareholder
Én azért egyszer rápróbálnék valamelyik ismert politikus helyében. Vegül is, ki veszteni valója van? 
Igen, veszthet szavazókat, de nyerhet egy sor olyat, aki kiábrándult a politikából 
signal2
signal2 2021. 08. 16. 19:05
Előzmény: #45771  WLM
Kapós a csaj. De sajnos csak kinézetre vállalható.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek