Jó reggelt ! nézegetem a fórumot és arra a megállapításra jutottam hogy itt tényleg van egy elkeseredett ügyeletes BAROM! aki mindenre mínuszt ad .. :-) még a jó kívánságra is ....... de én jó fej leszek és neki is KÍVÁNOK BÉKÉS BOLDOG ÜNNEPEKET és próbálja feldolgozni hogy más boldog ..... ha magányos mennyen ki a Blaha Lujza térre a kaja osztásra és ott beszélgethet a mínuszba.... Viszont most Kívánok minden "normális kollégának" Békés ünnepeket és eredményekbe gazdag boldog Boldog Újévet !!!!
Tréder topicból hoztam át a cikket, nagyon király! :D http://alapblog.hu/level-anyamnak/ Kiemelném az alábbi részt, hogy ON legyek. Először akkor inogtam meg, amikor a BUX 2018 nyarán átment az 50 ezres szinten, de aztán nem nagyon volt időnk alkalmazkodni, mert októberre már 70 ezer felett volt. Hja kérem, ki gondolta volna egy évvel azelőtt, hogy az Opus, a Konzum meg az Appeninn már nagy súlyú indextag lesz és az OTP és a Mol együttes indexsúlya lecsökken 30 százalékra.
Szervusztok! Érdekes ívű ez a szépen megkoreografált árfolyam-emelkedés. Ha nem lesz idén több "fix áras" felvásárlós biznisz, akkor akár ki is próbálhatnánk egy karbantartás-mentes napot. Az meg külön vicces lenne, ha ez egy ilyen ultra-laposnak ígérkező, csendes, havas, szabadságos, sunyi pénteki napon történne. Szóval bikapéntek+upupup!
OPUS Global Nyrt.