Miről beszélsz??? Ez csak egy kis alamizsna volt a barkának! Campiones, BL, FIFA klub VB, Aranylabda..... Mit néztek a Diótörőben a mákdarálót!?!?!?!?!
Abban viszont szerintem téved, hogy a "koronaékszerek" már ott vannak, és a folyamat vége felé járunk. Éppen ellenkezőleg, a nagyobb tételek még csak most jönnek majd... Idő kell - mint a Gazdálkodj okosan!-ban is, többször körbefutni a pályán, gyűjtögetve a pénzt -, hogy legálisan felépüljön a vásárlóerő, a saját tőke, ami alapján a cégek megveszik mindazt az ékszert, amit a "király" egyébként is oda szán... Máskülönben úgy tűnne, hogy csak úgy hoci-nesze odalök mindent.
Ennek e a tőkeállománynak a felépítése zajlik még csak.
A Fellegire jellemző óvatos megfogalmazással járja körül a témát. Azt szerintem kristálytisztán látja, hogy a Simicska-effektus indította el az egész folyamatot.
Csak. Mert nem húsvét van éppen. Ezúton gratulálok jvgb- nek a tippeleshez!Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánok! Jó egészséget,sok jó falatot,kellemes beszélgetéseket,családi együttléteket!
Boldog ünnepeket minden tulajdonostársak! Ha már valaki emlegette tegnap: részvétem minden Reál (677) szurkolónak. Nem szégyen ha a jobbik csapat otthon megaláz. :)
OPUS Global Nyrt.