realizálni mindig kell, most hiába volt sok okos, mert 805-nél se realizált és 600-nál se, s csak elolvadt a nyerő. Már vehetné vissza támasztva az árfolyamot.
A mai napbol 2 dolog latszik. . Egyreszt, hogy a BUX iranya semmi hatast nem gyakorol OPI arfolyamra...valoszinuleg, mert piac ugy latja, hogy a reszveny sokkal kevesebbet er. Ha erne 700 Ft-ot, vagy tobbet, akkor azert elkezdenek venni, legalabb a value Alapok. De a volumen 1.2M db eddig, a nyitasban volt a legtobb,, amikor szkadt... szoval a kis naivak vettek akkor, , de azota nem veszik, es csuszik is lefele. . A masik, hogy 2-3 nap eses utan van 1 napos probalkozas korrekciora, de ami par ora alatt kifuj. Nem latok veteli erot. Ugy is mondhato, hogy olyan, mint egy lavina; idonkent lassul az eses feb.15 ota, . de maga elott elsopor minden ellenkezo probalkozast. Omlik ossze a lufi. Tovabbra se ajanlanam szembe menni vele. .
én 1 Ft-ért akarok venni, na? Sőt ha lehet akkor 50 fillér is jó. Az hogy ki miért írogat a fórumra legyen az ő dolga. Tőled nem fogom megkérdezni, hogy szerinted hogy fog alakulni az árfolyam, elhiheted ;) Nekem van egy elképzelésem s megkérdezek olyanokat akik már a kezdetek óta írnak, hogy mit gondolnak a jelen helyzetről. Meg még pár másik embert. A holnap 1000, meg kilő emberek kimaradnak a szórásból, szerintem érthető miért ;)
ezt nem lehet tudni...de már lent leírtam a teóriámat...mindenki azt hiszi, hogy megfogja ez a szint mert eddig 3x így volt.... mit csinálnnkl sok pénzzel és ilyen hangulatban?..ettől még mehet felfelé is lekövetve a mintát...valószínűség..kockázatkezelés..de nem kell pánikot kelteni a fundával..arra vannak itt elegen
Opus Global Nyrt Forecast