lóf.szt tudtál te. te egy dolgot tudsz okoskodni papír nélkül, de azt nagyon.. max sejthetsz vmit, de mivel nem ismered így előítéleted lehet max. azt előítéleteskedni ah.látom tudsz..de valójában Te mit okoskodsz itt? bár lehet, csak ismerünk már páran.. a lényeg h.neked sanszosegy darab papírod sincs.nekünk pedig igen és ez nemcsak téged hanem jó pár embert idegesít, de mi nem vehettünk helyettük, helyetted. tudjuk wc papír nem jó, szar, lufi, igaz h.még most is bőven pluszban ülünk profit szintjén jó páran.. Lényegre térve, nekem sincs kétségem ah.430nál sem volt annó választás előtt h.visszamegy.. visszament?? igen! most viszsa fog menni, vissza csak nem oda, hanem 810-nél magasabbra.Templeton is jókat írsz, csak itt Türkizzel értek egyet, hogy azért egy R-kord, vagy mészi és mészi, ami most elmúlt időszakban nem kevés megrendelést és 10 mrd-os téeteleket kapott meg mint megbízás, hát az nekem nem kis fundás hír.OPUS1221 én is várom h.legyen itt is ah.tavaly szépen ha van humorérzékük ismét prá napig sorban állás, vagy limitközeli emelkedés. kivárjuk.
Igen, jo megfigyeles. De KONU eseteben 225 es 228 volt a 2 alj, szoval 3 pont volt a kulonbseg. Az ott eleg pontosan kijott, a C=A hullam aljak egyenlosege megvolt. Az 1.5%-an beluli pontossagu volt az Elliott elvekhez, szoval az elfogadhato. . Az OPI-ban a ket alj eddig 429 es a mai 442, az 13 pont kulonbseg. Az egy kicsit messze van egymastol. Nem mondom, hogy kizart, a C=A egyeloseg maajdnem elfogadhato. De szebb lenne, es kellene meg egy kis eses. Csak mivel most mar orak ota tart a fel-korrekcio, kiment a piacbol a tuladott allapot. Es ilyenkor altalaban mar nem sikerul jol a felpattanas. Hacsak az SPY ma nem csinal egy eles es eros bukofordulot, es nagy momentummal megindul fel. Es azzal emeli holnapra az osszes tozsdet. Mert akkor lehet.
Szerintem meg pont így irányítják a kereskedést, ennyire kiszámíthatatlanul, hogy az olyan nagy megmondó emberek mint te, rohadtul ne tudják, hogy mikor vegyenek bele.. Így végig károgsz a világ végéről és majd pislogsz, hogy már fordult az irány és lemaradtál a nagy bull-ról. Ha ma 460 felett zárna, akkor egy nagyon szép trend fordító gyertya alakulna ki a jövőt illetően. De még 490nél se vennél bele...mert továbbra is várod a 400at vagy a 350-et.. és amikor már 590nél vagyunk majd beírod, hogy te mégis megjátszottad és le-tradelted.
Croker c nélkül, de most az egyszer megtisztelsz, ha hivatkozol rám s rajzomra, még akkor is ha elméleteiddel nem szimpatizálok. Meglátjuk! Én személy szerint pont hogy számítok valamire. Mert elég lesz egyszer túladottnak lennie és elgurulnia a gyógyszernek, s a hőn áhított rés is töltve lesz pár ember örömére és bánatára. Majd Meglátjuk!
Opus Global Nyrt Forecast