Miért kell balhé? Egy részvény lefelé is tud menni. Aki időben beszállt, kaszálhatott. Aki meg csak valakik felbeszélésére ugrott bele idén, az megtapasztalja, mi is a tőzsde. Nem szeretetszolgálat!
Na, várj csak ha van eszük, ma zárás után bedobnak valamit, amire két napig meghúzzák, aztán megint mossák kezeiket, mindenki mosolyogni fog. Eddig ez volt a taktika kb.
Nagyképű dumás vagy te is, remélem, a szivart lenyeled.
Fórumon, akik befolyásolták a befektetőket te is köztük
vagy.
Ne okoskodj, tőzsde nem erről szól.
Kiskirályok, tudorok, a szakértök osztjátok az észt.
Nagyképű nagydumások vagytok szvsz?
Egyébként, ha vissza megy 2-300-ra, akkor mesteri volt amit a cseh brokik csináltak! FelBaxták 6-800-as tartományba, ott ezen az irreálisan magas áron vettek rajta termelő cégeket (az 50 forintos papírjukat odavágták 6-700-ért), majd mivel máshogy nem ment ( gondolom a nagy alapoknál sem csak hülyék dolgoznak) a közkéz növelés, a nyakunkba szórtak több 10 misi rv-t! Nem tudom, meddig fogom még tartani a papírjaimat, de megmondom őszintén, hogy már nagyon remeg a kezem! Mondom ezt úgy, hogy több mint 2.5x hasznom van még így is...el sem tudom képzelni, hogy akik 6-700 körülről vannak beragadva mit érezhetnek (miközben nekem is kva szar)...nincs mese, érzelmi alapon kereskedtem, amit nem szabad...beszoptam veletek együtt! Hittem benne, bennük, de ezek rosszabbak mint a komcsik.
Opus Global Nyrt Forecast