Helló Amerika. A fake investor kérdezett egyet. Példa volt nem opusra vetített valóság. Továbbra is arról beszélünk hogy a viresolt miért csak a gyár bekerulesi költségére számoltad amikor a dcf modell nem ez alapján kalkulalja csak ki a részveny fair valuejat. Tehát még egyszer a fake investor megkerdezi a tisztelt amerikai szakértőt hogy vezesse le, miért is hibás a példa amit leirt? Amennyiben erre nem kap választ úgy a fake investor kénytelen feltételezni hogy egy nimand eloadja magát mint nagy tudású de közben nem ért hozzá. Make USA great again pompi! Or shit The fuck up! :)
Én szégyellem magam saját magam előtt, amiért ilyen primitív vagyok, hogy leállok vele vitázni. Megyünk vásárolni. Iszom egy jó Almperj pálinkát. Egészségetekre! Bon bon-Valami Amerika https://www.youtube.com/watch?v=uUtSlkj8Q44 Továbbá, mint javasolt szakirodalom: Piramis-Ha volna két életem https://www.youtube.com/watch?v=6gG_7hOv1ho Hajrá Opus, jó hétvégét!
"Neked sem szokásod válaszolni" Teljesen igaz, sose válaszol a kérdésekre. Ami érdekes: az utóbbi egy-két napban elkezdett sokkal jobban hasonlítani Pompi és Almafa szövege stílusában és színvonalában, Pompi magasabb színvonalához konvergálva. Pompi-Almafa kezd kiesni a szerepéből? A másik: ugyancsak elmúlt egy-két napban elkezdett Almafa is magyar ékezetek nélkül írni.
Estmédia talin lett volna alkalmunk beszélni, viszont egy USA repülőjegy gondolom, nem ért meg Neked annyit. És akkor a hitelességi problémakört remélem, rövidre is zártuk. :-):-):-)
Mivel szekta a neve, megertem, hogy nem turitek a maskent gondolkodokat. :) Elnezest, nemoffoljik szet ezt a topicot. Bocsi a tobbiektol! Last, a lentiektol fuggeltenul tenylegntiszta szivembol sok nyerot kivanok Neked, akar Estben akar masban!!!!!
Attol, hogy nem kedvelsz meg lehet nemi igazsag abban amit irtam. A Nordban anno teljesen mas arcod mutattad. Azt hittem objektiv, fuggetlen es demokratikus, a negativ es pozitiv velemenyeket kezelni tudo Est topicgazda leszel. Full elfogultkent szerintem nem lehet hitelesen csinalni. A hivoidnek nyilvan ez tetszik, de maga mint topicgazda ezt nem engedhetned meg. Reszemrol is lezarva a tema.
A rengeteg Est topik mellett elfér egy olyan is, ahol csak Est részvényesek vannak, pozitiv jövőképpel. Szabadon olvasható barmelyik. A szektában nem okoznak gondot a moderációs elvek.
Neked sem szokásod válaszolni, próbáltam idomulni a beszélgetőpartneremhez. Nem veled akarok itt pörögni, ezt azért legyen jogom eldönteni. Tanulj sokat, olvass könyveket, tanulj meg kereskedni. Legyen ez az első. Ha jut időd rám is, azon csodálkoznék.
Opus Global Nyrt Forecast