Hívők nem józanodtak ki, ismét 1000-2000ft-os árat várnak.....Én személy szerint nagyobb pattanást vártam volna (535-ös jaték longot zártam). Nekem pár nap mozi következik, ami tőzsdét illeti.
Nem a te hibad, dehat az a bemasolt elemzes meg egy ovodaskoru tozsdestol is gyenge teljesitmeny. Zero konkretum, a tegnapi tenyek elemi ismertetese, es ezen kivul semmi elkepzeles es struktura nincs a PL kispajtas muveben. Kiveve a magasroptu megjegyzest, " izgalmas idoszak " , es "megjelennek a spekulansok" ?? Ez a szinvonal, kedves ProfitLine? IME: +++++++++ Kissé negatív hangulatban indult a szerdai kereskedés, melyet főként Trump gazdasági tanácsadójának távozása okozhatott. Itthon a Mészáros papírok voltak a fókuszban, az Opus is komoly területet járt be tegnap. Az 562 Ft-os napi maximum mellé 429,5 Ft-os minimum társult, végeredményben pedig egy alig 2 pontos elmozdulást láthattunk a megelőző napi záró árhoz mérten! Fontos támaszánál jár a jegyzés (ahogy a többi Mészáros-papíré is), így izgalmasabb időszak következhet. A limites napok mostanában nem jellemzőek, de a hírekre egyből megjelennek a spekulánsok. A folytatást nehéz megjósolni, kíváncsian várjuk a továbbiakat! ++++++++++ . 2)Egyelore jonak latszik a tegnapi #2030 konkluziom: nincs vege es folytatodik a fel korrekcio, es igen, valoszinuleg a chart szerinti emelkedesre szamithatunk meg 1-3 napig. http://keptarhely.eu/view.php?file=20180307v01nn9opp.jpeg Az aktualis rovidtavu kerdes vilagos. Attori-e vagy kifullad es elakad az 590 ellenallasban? Kicsi a kitores eselye, talan 20/80. A masodik kerdes, hogy ez a fibo 62%-rol indult korrekcio egy ujabb (X) subhullam, talan a (b of Y)? Ettol fugg a kovetkezo mozgasnak nem annyira az iranya, hanem a merete fugg inkabb. A trendcstorna nincs torve, egyelore a 2 fo valtozat ervenyes, es nincs negalva. . 3)De megis? Mi varhato 1-3 honap tavlatban? Nem futamodok meg a kerdes elol. Egyelore nagyon bizonytalan a valaszom, Es nagyot is tevedhetek. De a mostani helyzetben ezt a 2 , es erosen eltero ALT. valtozatot gondolom, (IDEIGLENESEN) lehetsegesnek: http://keptarhely.eu/view.php?file=20180308v00nu1j2a.jpeg
Persze, hogy lesz sírás: egymás pénzét vesszük el, még akkor is, ha odaát a másik topikban cimbiznek. De hadd segítsek: figyeld meg a papír trendjét, az sokat segít a kereskedésben. A második, hogy felismered, hogy a trenden belül irányban van vagy korrekcióban a papír. . A 611-es árra meg megadtad a választ magad, csak úgy látom, nem akarod elhinni.
Clickbait. Nem érdekli mit gondolsz róla, csak az számít, hogy kattints rá. Ha szerinted vállalhatatlan a minősége, akkor a jövőben ne kattints. Ha senki nem nézi meg előbb utóbb eltűnik a süllyesztőben. Ha minden nap leírjátok, hogy mekkora semmitmondó az egész, akkor még sokáig velünk lesz. Mivel az általad vázolt véleménnyel gyakorlatilag mindenki egyetért ebben és a másik fórumban is, meg kellene kérni a felhasználót, hogy a jövőben ne tegye közzé ezeket az "elemzéseket". Ha a kérés hatástalan, akkor el lehet gondolkodni a szankcionáláson is. (Nem vagyok a tiltás híve, és engem különösebben nem is zavar (átugrom a hozzászólást), de a spam-elést nem szeretem.)
Ezzel egyet értek. Annyival egészíteném ki, hogy véleményem szerint nem lehet a cég vagyonosodását megfogni (később elszámoltatni stb.., mert minden a "nyílt" parketten megy.)
Törölt felhasználó2018. 03. 08. 09:45
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2018. 03. 08. 09:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
Á! Csak elkezdtem nézni a kormánypárti médiát, 6 év után először néztem a héten M1-et! Meg volt egy kis tömény Echo TV, hogy visszalökjön az ellenzéki oldalra. :D
Köszönöm szépen az építő jellegű tanácsot (most már sokkal előrébb vagyok....). De az elmúlt napok azért megmutatták, hogy lesz itt még sírás.... Éppen long poziból írok, de ez pár másod percen belül változhat (feltételezem nem csak nálam). Mindenki kereskedjen ahogy neki jó, lesz itt még lesz érdekesség....
Nem azért mert olyan jó fej, hanem azért, mert egy tőzsdei cégből nehezebb kiforgatni valakit tulajdonosként. Neki meg így "biztosabb" helyről jön az oszti. Sőt, a cég elnyerhet nagyobb (külföldi) munkákat is, ha egy Opus Global nevű cég pályázik rá, ami jóval tőkeerősebb, mint önmagában egy R-kord vagy egy Mészi és Mészi. szvsz.
Opus Global Nyrt Forecast