nekem csak az "gyanús", hogy rendkívül csekély vételi oldalon az érdeklődés a papper iránt. SRV alatt meg különösen érdekes.... én még nem nagyon láttam olyat, hogy SRV alatt masszívan átlag alatti forgalom mellett pörögjön egy papír, persze akkor, amikor a papír árfolyamát lényegesen magasabbra várja mindenki. nekem ez a furi
Tedd azt, sok reményt nem fűzök hozzá, itt a tőzsdén sajnos minden megengedett, hogy szedd el mások pénzét alantas, alattomos módon. Tulajdonképpen mi is ezt csináljuk, pénzt keresni jöttünk ide, egyik nyer, másik veszít,viszont másokat szándékosan nem vezetnék félre soha, például vételre biztatok, miközben szórom ki a részvényeimet....
Van egy gyanús csoport,ide is szoktak néha írogatni.Nevet szándékosan nem írok mert nem akarok félreértést!Kb. 3 hete vettem észre! Lehet elmegyek a közgyűlésre és rendet rakok.
Aki reggel elindította az emelkedést, lehet az adta, mivel 428 forinton behalt a dolog, ki akart szállni vagy azok a fillérezők, akik 5-10 forinttal lejjebb vették. Lassan megszokott, hogy minden délelőtti emelkedést elintéznek az utolsó órákban, kiszállásra használnak. Sajnos addig ez van,amíg nem jön valami bombahír és vevőcunami.
Ez a záró is, még beállt 19 ezer darabos eladó az utolsó másodpercekben 424-re, nehogy feljebb húzza egy vevő. Manipulatív az egész, azt hiszem tényleg felesleges ezt napi szinten nézni. Jó hétvégét.
NEW OPUS GLOBAL