Igen. Kitörés előtti pillanatok! Az én értelmezésemben!:) Hozzá kell rakni mert a végén még azt gondolják vételre akarok buzdítani valakit. Én így gondolom!
Valaki nagyon szeretné beejteni OPUS-t!:) Minden 435-öt megvesz csak ne emelkedjen! De mivel kétszer kiszúrt 440-ig, látszik a vételi erő és, hogy emelkednE! ez veszett fejsze nyele a próbálkozónak. Ilyenkor már nem tud vele mit kezdeni! Grafikai elemzés alapján! El fogja engedni! Amikor már jó sok pénzt beleőlt! Én is veszek még ma 40 ezer db-ot. Eljött az ideje szerintem! 437,5 felett már úgyis megvolt a kitörése! Aztán ha én elemztem rosszul, akkor majd pár nap múlva megy fel. Az már mindegy! Felfelé van az útja! Számomra kitört minden elemzés alapján! Technikailag, fundamentálisan, mindenhogy! Plussz nemzetközi jó hangulat!!!!
Különösebben semmit. A visszavásárolt részvények gyakorlatilag megszűnnek, ezért csökken a valós részvényszám, ehhez igazították a jegyzett tőkét, így az eredeti 25Ft névértékre korrigáltak. Jegyzett tőke/ kibocsájtott részvény.
NEW OPUS GLOBAL