Nem volt az olyan rég... tavaly, a Ricsi gyerekek, meg talán KawaSzabi tolta full kreténben és nyomatták az 1000-es bulit... de lehet, hogy tévedek a nicknevekkel, de tavaly ilyenkor tutira volt 1000-es hype
Ne érts félre... jó dolog az álmodozás... és biztos vagyok benne, hogy le fogja küzdeni ezt a 446-os szintet (amit megjegyzem, farkasfu chartja tökéletesen jelzett előre!) és irány felfelé van... az izgalmas kérdés a mikor...
Csak szólok kenyeres kollégának, hogy a 10 órai álmodozása, hogy 50ezer darab kell az éves csúcshoz, per pillanat cca. 150 ezer darabra hízott... Értem én, hogy hangot kell adni a vágyainknak, de szvsz, a tőzsdei tranzakcióknál inkább a józan ész domináljon, semmint az érzelmi alapú wishful thinking! Csak szólok, hogy longban vagyok érdekelt, senkit sem lebeszélni akarok... egész egyszerűen csak próbálok különbséget tenni a vágyak és a valóság között... Mindenkinek sok nyerőt
Ezen
a napon született Rózsa Sándor (röszkei –szegedi tanyavilág, 1813.
július 10. – Szamosújvár, 1878. november 22.) a legnagyobb betyárok
egyike! „Ha mindenki úgy tösz, ahogy tönni köll, akkó minden. úgy lössz, ahogy lönni köll.”
Ma 2024.07.12-èn semleges pályán játszik a filontróp csapata.KEZDÈS 11:00-TÓL. LIBEREC (CSEH)-PUSKÁS AKADÈMIA (HUN) AJÁNDÈK 2,25 $ZORZÓ VAN A LIBERECEN. HISZEN A MECCS VÈGEREDMÈNYE NEM KÈRDÈSES!!! LIBEREC!!!
igazad van, 50ezres piaci vétellel meglenne az éves csúcs.... de mi támasztana meg egy ilyen 50ezres kötést? mert a másik oldalt nézve azt látjuk, hogy egy 50ezres öntéssel meg 438ig viszik le az árat... szóval ne felejtsük már el, hogy az éremnek két oldala van...
NEW OPUS GLOBAL