Nem volt az olyan rég... tavaly, a Ricsi gyerekek, meg talán KawaSzabi tolta full kreténben és nyomatták az 1000-es bulit... de lehet, hogy tévedek a nicknevekkel, de tavaly ilyenkor tutira volt 1000-es hype
Ne érts félre... jó dolog az álmodozás... és biztos vagyok benne, hogy le fogja küzdeni ezt a 446-os szintet (amit megjegyzem, farkasfu chartja tökéletesen jelzett előre!) és irány felfelé van... az izgalmas kérdés a mikor...
Csak szólok kenyeres kollégának, hogy a 10 órai álmodozása, hogy 50ezer darab kell az éves csúcshoz, per pillanat cca. 150 ezer darabra hízott... Értem én, hogy hangot kell adni a vágyainknak, de szvsz, a tőzsdei tranzakcióknál inkább a józan ész domináljon, semmint az érzelmi alapú wishful thinking! Csak szólok, hogy longban vagyok érdekelt, senkit sem lebeszélni akarok... egész egyszerűen csak próbálok különbséget tenni a vágyak és a valóság között... Mindenkinek sok nyerőt
Ezen
a napon született Rózsa Sándor (röszkei –szegedi tanyavilág, 1813.
július 10. – Szamosújvár, 1878. november 22.) a legnagyobb betyárok
egyike! „Ha mindenki úgy tösz, ahogy tönni köll, akkó minden. úgy lössz, ahogy lönni köll.”
igazad van, 50ezres piaci vétellel meglenne az éves csúcs.... de mi támasztana meg egy ilyen 50ezres kötést? mert a másik oldalt nézve azt látjuk, hogy egy 50ezres öntéssel meg 438ig viszik le az árat... szóval ne felejtsük már el, hogy az éremnek két oldala van...
NEW OPUS GLOBAL