Nem értem, hogy miben befolyásolná választások opust. Mi fog történni, ha kicsit kevesebb mandátuma lesz uniós parlamentben fidesznek? Semmi. Mi lesz ha itt ez, ott meg az lesz a polgármester? Semmi..
Érdekes ott karácsony elött 1000-et kiáltottál folyamatosan más névvel. Na köszönjük a rövid beköszönésed, majd néha azért szívesen olvasunk a toka topikban.
Nem akarok vészjósló lenni, de szerintem választásokig még lesz egy lefelé kör és majd csak a választások után fog megindulni, de akkor viszont rendesen...
Appi-ban nem volt semmi érdekes kommunkiáció az utóbbi időben, ott majd valamikor később lesz mozgolódás újra. Itt viszont folyamatosak (napi szintűek) a vezetői oldalról az direkt-indirekt pozitív kommunikációs jelek. Ez most nem olyan mint 2-5 éve. Itt egyértelműek a középtávú irány. MP féle politikai kockázat elmúlt (lehalgatta a 3 gyermeke anyját, mentő kamumérgezésre stb), kínai elnök érkezik látogatóba (magánemberként nem csippázom, csak mint befektető). Ha az oroszok nem b...nak oda egy kisérleti atomrobbantást, akkor itt szárnyalás lesz szerintem. Minden részvényem megvan, holnap 6:11-kor kelek.
A jó jel az volt a mai napban hogy a 380on várakozó 90k-t nem öntötték ki. Szokás szerint záróban az ilyen támaszokat kiszokták. holnap menjünk neki a 390-nek
Jó jel. https://bet.hu/newkibdata/129063324/OPUS_MA_r%C3%A9szv%C3%A9ny_20240506_HU.pdf Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 59.;
nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; cégjegyzékszám: 01-10-042533) (Társaság)
ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy a Társaság vezérigazgató-helyettese és így vezető
feladatokat ellátó személye Medgyesi Attila (5000 Szolnok, Tavirózsa utca 4.), a piaci visszaélésekről
szóló 596/2014/EU rendelet (MAR) 19. cikkében foglaltak szerint arról tájékoztatta a Társaságot, hogy
2024. május hó 6. tőzsdenapon piaci forgalomban összesen 21 000 db, 25 HUF névértékű, névre szóló
OPUS törzsrészvényt (ISIN: HU0000110226) vásárolt 378,87 HUF/db átlagáron. A teljesítés nettó
összértéke 7 956 270 HUF, amely összeg bejelentésköteles volta okán a Társaság azt minden
paraméterével rögzítetten nyilvánosságra hozza.
Az ügyletet követően Medgyesi Attila összesen 288 148 darab OPUS törzsrészvénnyel rendelkezik.
NEW OPUS GLOBAL