Gondolkozunk kicsibe pl.család!No Te melyiket tekintenéd súlyosabb bűnnek?A gyermeket elrabol tőled 1 milliót vagy elárul téged és folyamatosan ellened tesz!
kikérem magamnak... soha egyetlen szóval sem írtam, vagy mondtam az ellenzékről, hogy hazaáruló, ahogy a kormánypártot sem rablóztam le soha.... nem tudom, kivel keversz össze, de sem egyik, sem másik VÉLEMÉNY, nem köthető hozzám!!!!
Akkor Te most azt mondod az ellenzék HAZAÁRULÓ Brüsszelben a kormány meg RABLÓ itthon! Gratulálok...Szép okfejtés. És gondolom mivel a HAZAÁRULÁS egy erősebb kifejezés mint a RABLÁS akkor fókuszáljunk csak arra. A rablással nincs gond. No comment
mondod te, hogy OPUS topik, miközben folyamatosan hazaárulásról fröcsögsz.... ritkán látni ennyire képmutató posztot, viszont tökéletes képet fest, mennyire sekélyes és egydimenziós valaki vagy.... köszönöm, ma is tanultam valamit! :D :D :D
Orbán elzárná az uniós pénzeket 2006. 10. 25. 18:09 Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt. Arról megfeledkezett, hogy a támogatásokat nem az általa hazugnak titulált kormány, hanem térségi fejlesztések, vállalkozások, önkormányzatok, civilszervezetek kapják utólagos kifizetés, és igen szigorú ellenőrzés mellett. Az MSZP szerint Orbán egy nap alatt tönkretette a magyar EP-képviselők kétéves munkáját. A Fidesz magyarázatot ígért elnöke kijelentéseire. CSAKHOGY OKOSODJ! ÉS CSEND!
látom, előszeretettel kevered a szezont a fazonnal... azért az ad némi támpontot a mentális színvonaladról, hogy képes vagy összehozni az aktuális árfolyamot (megjegyzem, vérlázítóan gyenge forgalom mellett) azzal a kérdéskörrel, hogy mi a különbség a hír és a vélemény közt :) de segítek kicsit tudatlanságod fehér foltjait satírozandó elárulom, hogy ez az információ, hogy a reál árfolyam 403, na ez HÍR!
"DE,HOGY KÜLFÖLDÖN AZ ORSZÁG ELLEN ÁSKÁLÓDNI EZ FELFOGHATATLAN!" És ugyanezt csinálni belföldön, az milyen? OV és bandája módszeresen rabolta le és ki az országot. Ez jó, természetesen ez jó, ezzel baj nincsen.
voltam katona, bár nem két évig. tökéletesen tisztában vagyok a hazaárulás jelentésével (jogi diplomám birtokában, talán szerénytelenség nélkül mondhatom ezt), viszont úgy látom, hogy te fókuszt tévesztettél... én ugyanis arra világítottam rá, hogy miért is veszélyes HÍRként elkönyvelni egy VÉLEMÉNYT... kicsit képezd magad, talán az majd segít, hogy megértsd, mit is írtam
NEW OPUS GLOBAL