Nem engem szólítottál vettem bátorságot válaszolni!!!FENNÁLL A VESZÉLYE ha kiszabadulnak részvények bosszúból szórni fogják.Isten óvjon meg bennünket !
Egyáltalán nem biztos. Nem tudjuk,hogy mennyi volt beadva 450-489 között, azt meg főképp nem,hogy azok közül ki az aki ténylegesen ki akar(t) szállni belőle, vagy csak magas összegen berakta,hogy ha annyiért megveszik,akkor jó, és később megpróbálják visszavenni. Én pl nem akartam részt venni egyáltalán, mert hosszú távra terveztem, de a pakk 1/3-át beraktam 470-en. Nem kelt el,de attól még nem fogom eladni 420 alatt.
Ennek semmi köze a fórumhoz. Ha 450 volt a maximum ár,akkor az milyen kérdés, hogy van-e olyan, akinek 450 felett volt,és megmaradt?? Mindenkinek megmaradt!!! Ha a legmagasabb vétel 450 volt,akkor hogy lehetett volna üzletkötés magasabb áron??? Ezért nem értettem a kérdést. Akinek 450-en volt eladási ajánlat, azoknak sem teljesült mind,csak a 2 milliárdos határig,felette pedig senkinek. Nem atomfizika.
Hű de megijedtek Tőled!Ezeket keményfából faragták!Ők nem olyanok mint Karácsony Gergely és csapata.Végül is Dózsa György féle Parasztfelkelés is bekövetkezhet!-:))))
Ez rèm gyenge.. Koppány! Szedjètek össze magatokat!! Vagy nem kaptatok eleget elég olcsón, aztán akartok mèg olcsón venni? Legyen, de gyorsan, mert fogy a türelem, a virágok, fák lassan rügyeznek, de ez a nem is írok inkább jelzőt csak itt áll. Ti gondolom lázasan dolgoztok a hamarosan bemutatandó több éves stratégián aztán el tudjuk kèpzelni, hogy akár addig jegelitek az árfolyamot, hogy jó eredményre pl.kinai jó barátaitok a strategia bemutatása után is akár jó áron szálhassanak be? Vagy mi a f*Szt áll itt kb.1 hónapja az 5. bluecsipp? Mi kisbüfik jobban örülnènk, ha mutatnátok ismèt hamarosan nekünk valamit! Tudod, mint a celebek: villantsatok. Mára jobbat vártunk.. a napos idő hétvégén majd feledteti😃 Jó pihenést nektek fórumtársak!
Dunahouse 700-ért ki volt terítve 2nappal ezelőtt a kutyának nem kellett 18%-k osztalék kicsit felcsigázta a kedélyek,de majd ez is elmúlik.Jelenleg az OPUS jobb a parketten.Köszönjük szépen fityfiritty ne csábítsd el innen a befektetőket.
NEW OPUS GLOBAL