Főleg hétvégén, meg kereskedési időn kívűl nem értem mit zavar, meg akkor a semmi téma, hír nincs az Opussal kapcsolatosan és még más beírás sincs. Akkor olvassák biztos a semmit! :))))
Engem nem zavar a tippmix téma, ha nem dominál, fōleg, ha ez hètvégén kereskedési idōn kivül dübörög, de az teljesen jogos, h opus topic , szval, ha zavaró többségnek, ez nem vita tárgya. Ugyanakkor, egy kis fūszer sztem jót tesz. Egy indokalatlan, rossz indulatú, vagy speka hozzádzólás opus kapcsán jobban zavar, mint napi egy tipmix tipp estére:D.
...amugy a mai superh -en olyan mecsek vannak hogy jong A nyer es mcsprg meg parma nyerves mcsprg meg cadiz nyer es mcsprg..stb...eddig még van esely🙂...bár 2m már nem lesz mert már1 elment.
Szerintem még itt picit időzünk /410-425 között/ Nyáron sokan ezen a szinten ragadtak be és szabadulnának, főleg akik napiztak. Abban az időszakban pedig igen magas napi forgalmak voltak. Ha jövöhéten lesz vételi erő akkor szerintem felszúrhat 430 fölé. Egyébként 2 hete még 380 környékén voltunk és ahhoz képest a mostani 417 záró elég szép eredmény. Nekem ez a véleményem. :)
Valahogy a 415 szintet nehezen lepi at . Zarora felkotottek de egesznap itt volt. Multkor is a 415 szint egy ellenallas volt ha jol emlekszem. ? Pozitiv h felette zart. Szerintetek?
NEW OPUS GLOBAL