..azért irom meertt onnan jon aa mani,, kozben jó lenne egy mol le és egy 16700 as otp szinten tartása,, hogyy a mani bizti ide eerkezzen.( megg aakko-baa)..naa dee tobbet neemm irrok meert megyy a kártya mindjárt...maajd lesz tipp megirom.
Ez így is van .. Záró után derül ki mi volt a jó taktika..De én ebből sose csináltam problémát.. Eladtam .. 518 körül..Vettem nyomdát wabit ma még lehet mtel tl 19 et ... elvagyok sose engem félts
"de osztottad az észt annak aki kora délután kiszállt az Apiból. D-mode kiszállt és ezt írta: Megpróbálta,de 530 felett visszaverték egyelőre. Meglátjuk,számomra gyengült a vételi erő 530 felett már.Te meg ezt "Még nem is tudni a zárót de már sok az okos csúcson eladó 😂
Figyelj van ugyhogy van egy rossz érzésem, de látod mindenki optimista az árfolyam ugrik 10 Ftot és átragad a hangulat rád.. Benéztem van ilyen ... Azért nyugodt vagyok .. Most ülhetek pár héttel tovább .. Opusba certim van 😂
Figyelj van ugyhogy van egy rossz érzésem, de látod mindenki optimista az árfolyam ugrik 10 Ftot és átragad a hangulat rád.. Benéztem van ilyen ... Azért nyugodt vagyok .. Most ülhetek pár héttel tovább .. Opusba certim van 😂
NEW OPUS GLOBAL