Akik ezt a helyzetet okozzák rendelkeznek opus részvénnyel!Szeretnének még olcsón vásárolni,de pénzük jelenleg MBHJB. MBHBANK.AKKO.APPENINN. részvényben van.Majd jönnek,de addig az árat szeretnék alacsonyan tartani.Tisztelettel csináltam már én is ezt a játékot.
Felhuzott papirok nem erdekelnek, mert van olyan is amit ugy felhuztak hogy nem is ertem, most nem a bankos pspirokra gondolok...de neha elgondolkodok azon, hogy aki ilyeneket tart az avlegutolso jelentest olvasta e ...hm....ilyennek a vége mindig a beszakadás, funda nem tamogatja s hir se jott...mire mentek fel?....varázslat lehet csak..
Igen, szépen teltek.Kiváncsi vagyok a blue-k teljesitményére reggel, ez a penz ami jott az eu-bol kevés s kozeledik a hitelminositok ertekelése, ha nem jon vmi megerosito hir a tovabbi forrasok megerkezésere akár tovább mehetnek le.Meglatjuk, jelenleg blue-t nem tartok.Vannak azonban amiket jelenleg alulertekeltnek tartok, ilyen kezd lenni a Master...azt vegigvettem 4000-tol..penteken mar kaptam 2530-on is.Ez ahogy megy le veszem tovább, tán lesz vmi eu forras ra, nem csak Mo-on, mivel szépen kiépitkeztek kulfoldon.Glostert reggel még sem dobom, jo a cég, s egy Ur olyan szepeket irt rola hogy megis marasztalom a papirt.Opi-nal tartom, bizok abban a 489-ben.Akkot is tartom de ebbol 20 szazalekot kiengedtem penteken.Tobb kispapirban van elenyeszo penzem amit dobok reggel, ezt felhasználom osszesegeben opi, akko, master vételre ha jó áron kapok.Erdekelnek még az ujonnan bevezetett papirok..most eppen azokat tanulmanyozom.Reggel 9 re jovok majd.
NEW OPUS GLOBAL