Az izraeli csapás után beverték, majd vissza is jött. Akár ez a bennfentes infó is lehet mögötte, de a volumen nem annyira nagy, mint a 2 mrd. Az azért majd 5 millió részvény. Az is lehet, hogy már van pár eladó, de a szándék szerintem nyilvánvaló, valahogy fel akarják tornászni az árfolymatot. Én a ki-be ugrálásokkal kb. 400-as árnál zártam a kapcsolatom az opussal, szerintem hamar meglehet a 4-essel kezdődő árfolyam itt is mindenkinek, nagyon csodálkoznék, ha ez most lefele indulna, viszont a 489 feletti árfolyamon is nagyon csodálkoznék. Ha lenne cash lehet vennénk én is újra.
Holnapra mindenki felmenést vár, kissebb nagyobb réssel, magam is. Ez lenne a logikus, szerintem, a srv hír után. Már megszokhattuk, hogy sokszor az Opi nem úgy tesz ahogy az várhato volna. Egy dolog talán bizonyos, hogy február 29-én magasabban leszunk mint ma.
Kedden lesújthat az alapkamatra a Matolcsy György vezette Monetáris Tanács
Az Index által megkérdezett szakértők többsége 25-50 bázispontos kamatvágásra számít.
Economx, 2023. október 23. hétfő, 10:25
Fotó: MTI Fotó / Máthé Zoltán
mi az hogy igazi részvény? Miért van nem igazi is????? Áhh nem ugrálnak napi 15-20% -ot , tudnék példákat mondani OTP , Ricsi , ....áhhh nem ugrálnak " igazi "részvények???!!!! Játszani kell vele , akkor játszál!!!! Én kereskedek vele , nem játszok! A pénz nem játék!!!!!!!!!!!!!!! Bemagyarázni komoly dolgokat???? Milyen komoly dolgokra gondolsz???? Amikor legközelebb beírsz ide , kérlek gondold át....nagyon szakmaiatlan a szöveged, mondanivalód!!!
Milyen befektetők? Ez nem egy normális részvény! Spekuláció kizárólag. Az igazi részvények nem ugrálnak napi 15-20%-t. Engedjük már ezt el. Játszani kell vele, de belemagyarázni komoly dolgokat felesleges…
az biztos , hogy a papír most a befektetők fókuszába került. Ilyenkor lehet , a cég részéről jól kihasználni a lehetőségeket. És ez még csak a kezdet:)))))
Reméljük!!! Bár félek hogy csak egy két nap emelkedés lesz hirtelen, utána gyorsan vissza korrigál a nagy emelkedés után. Hacsak nem lesz valami jó hír még mellé. Ez a 2 millárd azért nem olyan sok, a pénteki forgalom kb 6-szorosa, ami nem napi kereskedésben lesz. Jobb lett volna ha az srv vétel folytatódik minden nap. Szerintem!!!
Persze, hogy nem...jelenleg olcsó amúgy csak kereskedhetetlen.Nekem is volt kb pont egy éve 38 on vettem majd lent azt hiszem 33 on higitottam, hát majd 3/4 év volt még megszabadultam tőle.Amúgy gondolkodom rajt hogy most veszek vmennyit...igen jól mennek a dolgaik, nem értem hogy az árában miért nem jelentkezik.Jó hírre sem moccan.
NEW OPUS GLOBAL