Deltában forgalom sincs, nagyon spekulatív kiszámíthatatlan, a többség bottal sem piszkálná meg, gratulálok neki hogy beleragadt, biztosan magasabban vette, mint a piaci ár, újabb csalódása lesz a tőzsdén, főleg hogy kimarad az opusz raliból, majd még kevesebb haja lesz jövő nyárra és csinálhatja a delta lejárató videókat is.
Nem bántani akartalak Pali... csak úgy vélem, hogy per pillanat prevíziók alapján véleményt írni nem feltétlenül hasznos dolog. Kicsivel több mint 50ezer Opus részvényen ülök... de ahogy eddig sem írtam olyat, hogy tartani, venni vagy eladni, ezután sem fogok. 220körül szálltam be először egy kisebb összeggel és bevallom, napiztam... nap mint nap :D Akkor arra volt ez nekem tökéletes Szerény véleményem szerint jelenleg egyetlen gátja van a július-augusztus időszakra jellemző masszív emelkedésnek, mégpedig a komoly forgalomhoz társuló vételi szándék... Szóval, szintén szerény véleményem szerint, amíg nem lesz legalább egymást követő 3 nap milliárd feletti forgalom, természetesen zöldben, addig nem tud a papír tartósan kitörni a mostani szintről... Pozitív, hogy az utóbbi időben úgy viselkedik a papír, ahogy várható / jósolható.. az indikátorok egyre inkább adnak jó előrejelzéseket... "normális" RSI, szűkülő boili és várható aranykereszt... én bízom egy komolyabb emelkedésben, de távol álljon tőlem, hogy meg akarnám mondani a tutit.... Mindenkinek a felvett pozíciója határozza meg a véleményét , talán kitalálható, hogy én long-ra tettem... ;)
NEW OPUS GLOBAL