Júliustól es egy hete írtam is várok egy kis forgalmat. Hogy a piac majd ezt a rv talalja meg meglatjuk. Jo lenne olyat olvasni itt hogy a bufik uj kedvence a magyar tőzsdén az opus.
Én azt gondolom, hogy nincs benne annyi kakaó. Melyik a valószínűbb, hogy a, annyi új pénz és büfi jön, hogy tolja folyamatosan felfelé az árat vagy b, akkora a bizalmatlanság, hogy csak trade-e veszik majd 50-100-as körökre és közben a 200,300,400-as szinteken beragadtak adják majd el nagy mennyiségben? Három-négyszerezésről beszélgetünk, ugyanmár. A 200-on is alig fog átmenni, ha egyáltalán… 25-30% innen, aki pár napja vette, annak 50-60% körül, zsebre teszi minden valamire való trader és vár a következő körre.
Nekem is van, és örülnék, ha pár nap alatt 1.000-en látnám az árfolyamot. De azért az eddigi történet nem azt mutatta, hogy pár nap alatt addig felhúzzák. Én már annak is örülnék, ha 200 felett lenne a jövő héten. Nem tudom, mennyi az átlagom, mert sávoztam vele, de az egyik barátom számítása szerint nem olyan rossz, 200 felett lehet valamivel. De persze, hogy jobb lenne az 1.000!
NEW OPUS GLOBAL