minden szinten vannak realizálók de még mindig nagyon olcsó ez a részvény. Nem kell attól eljáulni hogy már 150. Volt honnan visszajönnie. Majd ha 200 fölé megy akkor beszélhetünk korrekcióról. Én a 280-as szinttől félek egy kicsit. Az utóbbi években pl a kovid alatt amikor lement 120ig majd hirtelen már 270ig is lement utána lepattant onnan. És nem először esett onnan vissza
Reméljük valami történik mostmár, mert ez a bő 5 év várakozás egy kicsit sok volt…. 200-ról annó nagyon gyorsan ment el a csúcsáig. Ilyenre meg már nagyon rég volt példa, hogy több napig emelkedni tudjon!
egyelőre minden terv szerint alakul,és ez remek..... nálam az idei évre a cél 220-250ft utána jöhet a 300-350-es szint kb 15%osztalékkal megtámogatva...(2-3 éves terv részeként) én nem várok 800ft-os szinteket
Sztárpapírról irogatnak már! Vajon lesz-e 2017-hez hasonló? Itt már a cég eredményei is alátámasztanák a hatalmas emelkedést és nemcsak a nagytulaj neve miatt lenne a hype.
Szerintem - kisebb visszatesztekkel - nem annyira merész. Elképzelhető a vágyvezértelt gondolkodás beteljesülése. Amint a forgalom mostani alakulása mutatja, elkezdte valaki venni a papírokat, és megtízszereződött a forgalom, Kérdés, hogy a kisbüfik kiszórják-e ezen az árfolyamon, vagy megvárják, hogy ad-e érte többet az, aki most veszi. Szerintem ad, ha még többet akar venni.
Már csak 100ft/db részvény bukóba van aki ikszelés előtt vett!!ungárise sikersztori by 2023!!!!előre megyünk nem hátra!!!magyarország hiperszuperül teljesít!!nem fizettyük mega háboruárát se!!
Pár nap emelkedés után már 400-500akat vizinoláni, merész. Ebbe a papírba annyian be vannak ragadva, hogy minden szinten realizálás lenne és kb nem tudna emelkedni. Ha valaki egy duplát megcsinál innen, az már örülhet szerintem. 0.29-es p/bv-n van most, alulértékelt, van benne tér, de reálisan kell nézni a dolgokat.
NEW OPUS GLOBAL