Az volt az indok, hogy átjöttem ide, hogy a Waberers a Tiborcz ügylet után folyamatosan csorgott lefelé, és már bántam, hogy nem adtam el korábban. Vártam a kiszállási lehetőséget belőle, és egy felpattanásnál el is adtam. Az Opust is figyeltem egy ideje, és a 115-ös szint erős támasznak tűnt, ahonnan pattanni szokott. Úgyhogy pont jónak tűnt 114-nél beszállni akkor, bár inkább várnom kellett volna vele egy-két hetet.
Hát úgy látszik, hogy most nem probléma ML és hogy az Opus NER cég. Eddig az volt a magyarázat a folyamatos esésre, hogy NER cég, ezért nem kell a kutyának sem.
Akarki talalta ki, hogy a vezetok is vegyek a papirt ugyes volt. Lolo lenyilatkozta, hogy legalabb 290 valamennyit er a papir, eleg reg volt. Premizalas megoldva😂 mindenki mas pedig orulhet, hogy kevesebb veszteseggel tud kijonni . Most eltekintek a befektetesi egysegre juto kamatos kamat szamitas modelltol mert lehet elavult ebben az uj vilagban amit nem is ertek igazan😂 minden jot a bennragadtaknak! Egy reszvenyesnek pedig szivbol szurkolok!
NEW OPUS GLOBAL