Állami támogatás tolta meg +50Mrd de mondjuk nem értem, hogy ha támogatás akkor miért kötelezettség soron van de aki esetleg ért hozzá megoszthatná ezt. Ettől eltekintve javult a helyzet.
Beteg persze. Viszont eddig csak a kötelezettségeket halmozta. Most már remélhetőleg az adózott eredményt is fogja. Legalábbis ennek a reménye csillant fel előttem először látva a most kijött számokat. De olvasom tovább.. keresem mi lesz benne ami elsötétíti majd ezt a kezdeti pozitiv jövőképet.
Nem neki szàntam,hanem a sok olyan embernek aki leszòlja folyamat más véleményét,vagy leosztja, mert pl 2forinton múlt az hogy eltalàlja a záròt,pont erről szòl ez a csoport hogy leírjuk hogy mi a véleményünk .
Egy-két ember itt tényleg nem tud örülni semminek,a negativítàs az ami éltet az életben.Kapsz egy tényleg jò hírt(még ha esetleg nem is lesz nagy emelkedés) lefikàzod.DE tegyük fel ha szar lett volna a jelentés akkor is,mi baja van pàr embernek? Otthon nem tudtok kibontakozni? Ha annyira leszarnàd,akkor nem lennél itt,vagy màr eladtad a részvényeidet és tényleg azért szurkolsz hogy ha neked nem lesz màr jò,màsnak se legyen.Tipikus esete ha megdöglött a lovam ,dögöljön meg a szomszédé is 👍 Én azért örülök egy picit ha megengeded te roppant ,,pozitív,,
NEW OPUS GLOBAL