Bízni és soha senkiben! Alapfeltevésem - mint ahogy már jópárszor elmondtam - hogy MINDENKI MINDIG HAZUDIK. Innen indítok... nem, nem szar az életem emiatt. Mondjuk az OPUSt beszoptam, az tény.
Az szintén már mondhatni évek óta látszik, hogy a 250 tartása is nehéz neki. Jelenleg passzolok, hogy mi az ami kiránthatná ebből az érdektelenségből. Esetleg Bejácska értékteremtő törekvésének gyümölcse..
Na itt a Fidesz igazi arca. A jog és törvényesség cserben hagyta az állampolgárt, a befektetőt. Akit kifosztott, tönkretett, megnyomorított ez a rihes tolvaj banda az MNB asszisztálásával az mind jogosult hogy önkezével vegyen elégtételt és megtorolja azt. Tudjátok kik voltak azok a vezetők és kik irányítják őket akik dezinformálva, megtévesztve, szándékosan ellopták a megtakarított pénzetek. Legyenek bárhol, - Vegyetek elégtételt!!!!!!
A medve és a nyuszi találkozik a jótündérrel, kívánhatnak 3-at. Medve: 1 nagymellű medvelányt kérek. Nyuszika: soha ne fogyjon el a pénzem Medve: Mégtöbb nagymellű medvelányt kérek Nyuszika: folyton termő répaföldet szeretnék Medve: az összes medvelány engem kívánjon Nyuszika: a medve legyen impotens.
Viszont esküvő lesz a héten! Andika és Lőrincke egybekel, megmutatva a sok szivárványos b.zinak, hogy a szerelem túlmutat az anyagias érdekeken. Ti se legyentek ilyen pénzéhesek, 2 ember boldogsága mindennél fontosabb! Sok boldogságot kívánok -már így előre is - az ifjú párnak!
Ilyen szarkupac a világon nincs, amikor emelkedés van a tőzsdén, a korrupció opus esik, vagy stagnál, esés esetén szenvedélyesen lefelé veszi az irányt.
NEW OPUS GLOBAL