Szerintem maximum akkor tör ki, amikor a 4IG letört és a spekák esetleg úgy döntenek, hogy átugranak ide egy körre. Tudják, hogy ez nagyon kockázatos, komoly leöntő brigád dolgozik az Opimusban.
Szerintem is......de h alá legyen támasztva h miért: a bluek elakadtak, a mol-t leszámítvam (meg talán a telkomot.....bár az ugye érdekes mert erősödni gof a piacán a verseny) viszonylag magas árazásokon forognak már. LEgalábbis hazai szemmel mindenképpen. A bluek tehát elsősorban nemzetközi befektetők pénze által tudna menni (nemzetközi összevetésben még mindig nem drágák), azonban most tartva a deltától, meg a FED-től annyira nem jön nemzetközi pénz. (Lásd bluek forgalma mostanában) Mivel nem lehet a nemzetközi pénzáramok szekerére felülni itthon, így beindultak az itthoni középvállalati sztorik, amik jelentős lemaradásban voltak/vannak. Véleményem szerint ezért lehetett akkora forgalma a Wabe-nak, meg a 4iG-nek is. De így lehetséges az is, hogy a Autowallis és a Delta is előzi ma a Richtert pl forgalom szempontjából. Ilyen szempontból tehát véleményem szerint pár hetes időtávon a jobb középvállalatokkal jól lehet majd keresni. Persze van ahol könnyebben ment mert kevésbé dugózták pl.: Wabe, míg másoknak, mint a AWallis vagy az Opus nehezebb a megindulása. Véleményem szerint viszont meg fognak indulni. Egyre kevesebb megfelelően alulárazott középcég van, ha pénz akarnak keresni - relatíve biztonságosan - akkor be kell, hogy szálljanak ezen vállalatokba.......én arra számítottam, hogy a titász lesz az aminek következtében kirepül a kő a csúzliból.....ez nem igazán történt meg, de azóta, mintha stabil lenne legalább a 250
Várja ezt pár ember, mégha most más sztárpapírok is pörögnek, azonban abból is lehet(ett) csipegetni:) szép hajrá várható itt az év végéig pár papírban.
NEW OPUS GLOBAL