Neked sosem nő be a fejed lágya, minden alkalommal elmondom, hogy veled ellentétben messze nem vagyok bukóban. Te viszont biztos abban vagy, mi másért beszélnéd fel az egekbe, meg 380-akra. Mindenki tudja, hogy csak egy mihaszna felbeszélő tesz ilyent. Ne járasd le magad lépten-nyomon... . Tessék, akkor itt a lehetőség a papír előtt, lesz SRV, hadd lássam, hogy megy felfelé. A 380 már több-mint duplázás lenne. Majd te mutatod az utat, "Próféta". . r. 237,5
Hát az biztos.... azon gondolkodik, hogy ennyi esés után vajon mikor emelkedni fog ez, akkor azt hogyan fogom feldolgozni ? :) De viccet félre téve ... hihetetlen sztory
áh, dehogy... bár nézek a TV-ben disney meséket... az még hátha... de ott is jön az LMBQT... Na szóval itt már nem a mese van, hanem a nagy büdös valóság.
Sima átkötés volt, indul fel. Azért mert dale a veszteségeitől elvakult dühös kirohanásaival lefelé várja még fel fog menni akár 380-ig is idén. Nyugi van.
Van még papír ami ilyen gyengén muzsikál a BÉT-en idén? Mol, telekom, richter, otp, waberer, cig, 4ig nagyon jókat ment idén. Nem is tudom hogy van-e papír ami 20%-ot esett idén. . Mindezt úgy sikerült, hogy jöttek a jó hírek. Katasztrófális ez a papír. . Aki dobta most a 65k-t, kicsit irigylem és sajnálom is. Nekem nagyon hasonló db számom van, de nem akarom elengedni, vagy nem tudom…
NEW OPUS GLOBAL