Megjött a nagy wad is, amiről kamuzott, csak nem ide, hanem a 41G-be. Őszintén sajnálom, aki hisz még neki. Gyurit sem ezt, sem a Kacsalit nem rakja ki.
Így így.. Minden hosszú távú befektető azt várja Hosszú távút úgy értsd hogy belevett és azonnal mínuszba került, ami azóta is kitart.. A Pattex ragasztó nyugodtan átvehetné az Opus nevet, úgy beragasztott ide minket a szép árfolyam
Nagy emelkedést várok a kis holdingtól innen. Mert mire a giga nemzeti holdingnál kiderül, hogy mi a jó és mi a nem addigra itt már minden termelni fog.
Hát pedig volt hogy szidnak és... na mindegy is. Csak azt írtam le. hogy Fekete Péter mennyire hiteles szterintem Ja nem hiteles. A topikom indulása óta ennyit esett ? Az igen. Pedig nincs köze. Viszont erősen alátámasztja, hogy a topic indulása óta itt senkinek sem sikerült még felbeszélni. Max lebeszélni inkább. Én inkább örülnék ha a felbeszélős rész működne... Visszatérve a pasasnak van felelőssége mint volt vezetőnek de nyilván nem veszik elő. A Szavai fenn vannak és látható ennek eredménye. A Kettő ellentétes. JG úgyszintén.
NEW OPUS GLOBAL