Akkor ezek szerint folyamatosan olvassák a fórumot, naprakész játékosok vannak a székházban. A vállalatirányítási munkákban kéne bizonyítani, mert amit művelnek az egyenlő a nullával.
Hello! Még nem voltam megnezni. Mult hét pénteken volt egy ismerősöm 10-11 ig HáDésznál (Andrássy 59). Konkrétan a Nick nevemet említette HáDész a reszvenykony fórumon történt kozlessel kapcsolatban és figyelmeztettek. Tehát röviden 50 millió HUF alaphangon ez az átalánydíj, vagyis innen indul ha kikerülnek infók a könyvről. Sejthetjük hogy ML(Kronosz földi helytartoja) korlátlan pénzzel rendelkezik es bármit megtehet. Ez van sajnos amit szabad Jupiternek azt nekünk nem .
Sajnos 2017-ben az sem jutott eszünkbe amikor belevettünk, hogy a főnök és strómanja génjeiben eleve benne van a lopás, munka nélküli jövedelemszerzés, emberek átverése, eltiprása kód! A kapzsiságnak itt sincs határa. Ezektől semmi kíméletet, tisztességet, semmi jót nem várhatunk. 19-re lapot húztunk, de megszívtuk! Így jártunk!
Amikor 2017-ben elsőre bele vettem ebbe a papírba, egészen más elképzelésem volt a végkimeneteléről. Meg a 2018-as 2/3-ad után is. Meg az apportok után is. Aztán a BuBe után is. Titász után is. . Na mindegy, benéztem. Ülök a kezemen, azt majd valami lesz.
Szerintem ez a papír akár még évekig itt maradhat ezen a szinten. ML hír alig van, mintha kicsit félretették volna a fényről, közbesz hír nincs, az utóbbi hónapokban alig nyert a cég valamit, bét közlemény sem volt. Nihil az egész. A cég továbbra sem beszél. Kisbüfik rottyon. Nagyvad megbotlott a küszöbön. A papaya túlérett és megrogyott. . Várakozás, halálhörgés siralom van. Sajnos. Nekem nagyon nagy ebben a kitettségem, nem vigasztal az otp, mol nyerő. Sajnos nem feltétlen biztos, hogy piaci alapon szeretnék ezt működtetni, a részvényeseket (70% magukat) osztalékkal jutalmazni, intézményeket bevonzani. Tisztítani kellene a céghálót, tisztázni kellene, hogy a titász, a tigáz hogy áll, hogy a cig-ből jövő pénz sorsa mi lett, a 4ig eladás lóvéval mi történt stb..
NEW OPUS GLOBAL