Én is ezt ajánlottam annak idején, meg is léptem ! Bár én korábban eladtam, de utána egy jó MOL köröm is volt. Most egy kicsit beragadtam a Richterbe, de lassan itt is jönnek a szebb napok. Továbbra is az a véleményem, hogy OPUS-t eladni és ettől biztosan jobb akár az OTP, Richter, MOL stb,
Törölt felhasználó2021. 07. 29. 13:18
ÉRTÉKTEREMTÉS MINDENEK FELETT! EZ A MI SZENVEDÉLYÜNK” Dr. Mészáros Beatrix, Elnök 238........
Bocs, rossz volt az ELŐZMÉNY ! Lehet, hogy az vagyok, de Márc. 3-án ( OPUS eladva 246-on ) átvittem az
összes lóvét ( 13M ! ) MASTERPLASTBA ( 2490----->4480 ) +79,9 % .
Nincs az sehol előírva, hogy csak az a részvény hozhatja vissza a
pénzedet, amelyik elvitte, és addig sírunk és sajnáltatjuk magunkat !
Mintegy két éve megvásárolták (opus) a legmodernebb vállalatirányítási rendszert, hogy minden adatot minél gyorsabban lássanak és minél hatékonyabbak lehessenek. Ez akkor nagy hír volt. Azóta sem tudták 1 nappal sem előrébb hozni a jelentések idejét.
Lehet, hogy az vagyok, de Márc. 3-án ( OPUS eladva 246-on ) átvittem az összes lóvét ( 13M ! ) MASTERPLASTBA ( 2490----->4480 ) +79,9 % . Nincs az sehol előírva, hogy csak az a részvény hozhatja vissza a pénzedet, amelyik elvitte, és addig sírunk és sajnáltatjuk magunkat !
most esett le a másik topikban írtakból, hogy Babosko haverunk vagy, személyesen, ő hantázott, hogy 100 misit vett ki adózva az opusból, lebuksiztál klón, hogy bírod ennyi ideje a modib.....za klónjaid, ámokfutásod nélkül?
NEW OPUS GLOBAL