Ebben az esetben a gáz helyett hidrogén csordogalhat a hálózaton. Ezzel a részével semmi probléma szvsz. Hollandoknal a gazszolgaltato már alkalmazza néhány fogyasztónal úgy láttam.
Elhiheted, hogy nem Lölö opus részvényeit tartják majd benne... Amennyire az elmúlt hónapokban látjuk a keresletet iránta, annak nem kell széf. A betörő nyakán marad.
A 800-at nem lölö ígérte és tette oda. Van olyan ismerősöm, aki 2 házat vett, csak a nyerőjéből. Ez a tőzsde varázsa, valakinek meg kell fizetnie mások jólétét. Egy másik fórumban is dicsekedtek, hogy 300-400%-ot hozott nekik a lölö rally, az volt a legsikeresebb évük. A sok céget, amit bekapott a kisgömböc , azt ki is kellett fizetni. Ráadásul működtetni is kell, ami nem kis költség. Látjuk a mátrainál is, hogy az előző tulaj nagyon jól tudja, miért adja el. A tigáz- titász szintén gyanús, hogy csak úgy megszabadultak az aranytojás tojó túktól. És lám, már most bejelentették, hogy 2025-től nem szabadna gázkazánt árusítani. https://24.hu/fn/gazdasag/2021/05/20/gazkazan-2025-ertekesites-tiltas/
Én nem értek hozzá, de van egy folyamat, ami szerintem szemmel követhető. És akinek van mindenféle az végig is ülte, érezte, jó esetben kereskedte: Nagy indexek nagy papírjai ralli (pipa) Nagy indexek centes papírjai rall (február végén pipa) Kriptó ralli (ez volt április pipa) Kis indexek nagy papírjai ralli (ilyen az OTP, ez van most) Kis indexek kis papírjai ralli ez még előttünk van... . Mindezektől függetlenül, ez más miatt nem megy. És ez a cég vezetésének is komoly fejtörést okoz szvsz.
Tökmindegy már becumiztuk.persze nem maradhat válasz nélkül.Lesz módja majd bőven .Most jön csak a jjava a dolgoknak.Köcsög Gyurcsány is rábaszott majd beleőrült és tökszivacs lett kötcsei magányban.Ez a másik majom is ráfog cse..ni.Lehet hogy ő jobban is sokkal.
Ha a sok ellopott pénzből nem könyvelnének el a cégek mindent, nem tennék direkt veszteségessé akkor az árfolyam nem itt lenne, tömhetnének magasan, kereshetne mindenki, lehetne egy jól prosperáló holding is, de valamiért nem érdek
Lopott pénzre pályáztunk tulajdonképpen tény igen.De nem mi csórtuk.Ettől persze még nem szebb a történet.Rábasztunk.Persze nekik is rákkell b.szni.Sőt nekik jobban mert ők lopták nem mi.
NEW OPUS GLOBAL