Caucescus vége lehet a dolognak.Esélyes szerintem annyian utálják ezt már ami itt folyik.Egyszer a Kárpátok géniuszánál is betelt a népnek a pohár...Itt is befog telni.Kérdés az hogy gyorsan vagy lassan.
Nem úgy látszik, hogy erodálódik a lölö vagyona. A részvényeseké annál inkább. Tényleg ez az ember a legokosabb, úgy eltüntetni az államkasszából a milliárdokat, hogy nyoma ne maradjon. Csak az a fontos, hogy a közpénz jelleg átváltozzon magánvagyonná. Tövényesen, legálisan.
Nem tudom...elég sokat elvittek tőlem is gengszter módon.Milliós a károm rajtuk.Sokan voltunk nem kevés lesz ez másnak sem.G..i falusi telhetetlen gyökerek ezek. Páncélszekrény 1 tonnás az kell a rohadéknak...
Urak, tudjátok mennyire kell a Ti pénzetek nekik? Semennyire... Idén nyertek 100Mrd-ot, 40Mrd a kötvény, csak tegnap volt 30Mrd... Nehogy a Ti 1-2-5-10 milliótok kelljen nekik. Más van a háttérben. . Hiszen az sem érdekli, ha naponta erodálódik a vagyona.. Nekem fáj a 65.000db-ommal, gondolj bele nekik több 100Mdb van, nehogy azt mond, hogy nem számít!!!!
Remek napja van a magyar tőzsdének, írja a portfolió.. Az opus a héten két hetet esik, eddig -5Ft volt az átlag, most meglesz a -10Ft-is. esésben esünk, emelkedésben esünk, hírre esünk, nemzeközi negatívra esünk, nemzeközi pozitívra esünk, kriptóra esünk, célárra esünk, nyertes pályázatra esünk, akvizícióra esünk, Ha nem b@szódna benne egy 20-asom, akkor röhögnék az egészen.. De így ez viccnek is rossz.
NEW OPUS GLOBAL