A félelem a legrosszabb tanácsadó a tőzsdén. 2 nagy bukóval ezt megtapasztaltam. Aztán elkezdtem jobban figyelni a híreket és szisztematikusan építkezni ami végre meghozta az eredményt. Kilábaltam a gödörből és már szép pluszban vagyok azóta. Az OPUS volt a legnagyobb bukóm.
Mikor lesz a legközelebbi közgyűlés ahol személyesen is jelen lehetnek a beetetett részvényesek?Viszek egy mikrobusz klotyó papírt.Oda invitálom addigra az RTL-klubbot is!
Én nem vagyok részvényes, de nem gondoltam volna én sem, hogy ez megtörténhet. Ekkora támogatottság és vagyon és nem tud nyereségesen működni. Még a MÁP is többet hoz. Nem csodálkozom a részvényeseken, hogy bizakodnak, de úgy látszik, itt valami más gond van. A bizalmatlanság és a sumákolás nem tesz jót az árfolyamnak. Ilyen az, mikor a politika beszivárog még a tőzsdére is.
Neki ez nem bukó, hiszen a vagyona folyamatosan növekszik. A cégháló hozza neki a milliárdokat, csak ügyesen kitalicskázzák a hátsón ajtón. Nehogy már osztozkodni kelljen valakivel.
Szerintem már nagyon sokan kiugráltak, de mindenkiben megvan a félsz, hogy nehogy éppen a nagy kitörés előtt realizálja veszteségét. Az egyik ismerősöm panaszkodta, hogy folyamatosan csöbörből vödörbe ugrál, mintha tudnák, hogy mit vesz meg, az elkezd esni. Két éves nyerőjét sikerült "elszórakoznia" mert mostanában mindig rossz lóra tett. Ráadásul vett egy házat, ahol olyan gondok jöttek elő, hogy lehet le kell bontania. Gyakorlatilag arany áron vett egy telket és még el is kell takarítania az épületet.
Ez adni fog! Ha nem ez akkor a másik balfasz. Ha az is megunja jön a 3. senkiházi. Ameddig ez a vezetés van, mindig lesz 1 aki beszop@atja a népet sajnos.
Hát ja. Ez ilyen. Idén átlag heti -5Ft. Még egyel nő a minuszos hetek száma, a kettő pluszos mellé, egy nullás mellé ez lesz a 18. negatív.... . Én tényleg azon agyalok, hogy lehet egy nagy narancs bukás után szárnyalna az árfolyam. Mert ha minden adott akkor csak esik... . Egy bajom van. Minden hetemet tönkrevágja, hiába nyerek máshol, a több mint 60k darab 10Ft esésnél már több mint fél milla bukó, nehezen kompenzálom.
NEW OPUS GLOBAL