Ez így van, vissza van tartva, ahogy emelkedne, elkezdik alá szórni a 10-20K pakkokat, ami nyilván nem kisbüfi, mert ő abban érdekelt hogy magasabban adja el. . Engem az nyugtat, hogy akik csinálják tudják hogy nem ennyi az értéke, és ha nem lenne visszatartva akkor mehetnék fel. Ezt megvárom bármeddig is tartson, 2017 óta csak vettem opust....
Igen ez így van. Vártuk már a rakétát, meg a 611 megfogja meg az 500 alá nem megy, meg visszapattan, meg a tavalyi 420 meg 800.... Mind a két véglet borzalmasan káros... . Elemzés meg nincs, pedig még Dakó úr mondta mikor kiadták tavaly, hogy újra is kell csinálni, mert nem valid annyi dolog jön... Na azt várjuk lassan 7-8 hónapja... Nincs viszonyítási alap, nincs kapaszkodó. Magára hagyták
Én ismerek egyedül 10-15 olyan embert akinek van opus részvénye, és azt sem tudja van, létezi ilyen fórum. Az hogy itt egy tag miatt van STOP, hááát ez kurv@jó... Azért van stop mert nem veszik, mert nincs forgalom, mert a jó hírekre is blokkolják, és senki nem akar pénzt égetni, ráadásul ma jelentés.. . Annyira kis mennyiség forog, hogy a papír 90% már de lehet hogy több erős kezekben van, akik nem adják, nem adhatják stb... Így kis mennyiség van amivel kereskedni lehet, és érdeklődés sincs rá. Ezek inkább befolyásolják a napi pár milliós, tízmilliós forgalmat, mint egy fórum tag aki a saját butikjában ügyeskedik...
A másik topik a "szentírás" vagy mi? Reálisnak tartod azt, hogy azért nem megy a papír, mert egy beépített bróker itt a fórum tagokra nem tudja rátukmálni a portékáját.... . Még ilyet, legalább jó kedvvel várom a jelentést :-) . Forumok alapján ne kereskedjen senki, mert aki így tesz, az még mindig várhatja a nostradamusi 6.000 alatti otp-t vave 48-nál, meg az 1.200-as molt, az opus kivezetést két éve várjuk és sorolhatnám...
NEW OPUS GLOBAL