Sziasztok! Szerintem nem ők irányítják a céget, Dzsubák egy kesztyűbáb, de azt gondolom nagyon is tudatosan kontrollálják valakik itt a dolgokat, szó sincs külföldi manipulációról meg hasonlók...
Sok céget vettünk higított részvényekkel. lock-up nélkül. Fekete Péter 450-500 milliárdra értékelte a céget 40-50 milliárdos Ebidtával... Ha hiszel neki ( szíved joga ) akkor a 4Ig való neked,, nem opusz.
Én mindig is mondtam ha Jászai itt marad már régen 3000 felett lenne az árfolyam. Ezek a vezetők itt szó szerint értve egy nagy semmik, nullák, tehetségtelen balfaszok!
Hát durván nem .... nem mobil felé megy. A HDT Magyarország vezető és a régió egyik meghatározó távközlési szolgáltatója, amely műholdas
kommunikációs rendszerén keresztül VSAT és műholdas műsorszórási szolgáltatást biztosít
megrendelőinek. A jelenleg 45 főt foglalkoztató HDT 2020. évi árbevétele meghaladta a 5,2 milliárd
forintot, EBITDA-ja 3,1 milliárd forint volt ugyanebben az évben. Megrendelői között a magán szektor
meghatározó társaságai (bankok, televíziós társaságok) valamint állami megrendelők szerepelnek
Azért átvenni egy 6 milliárdot termelő cégcsoportot nem volna jó, biztos nem válna a hasznunkra rövid távon. Valószínűleg megoldanák egyszer egy áram áremeléssel, de most másra van itt szükség.
Én nem félnék. sőt ,komoly fundának tartom, az ELMŰ és ÉMÁSZ stabil osztalék fizető cég volt. A Beszámolójuk a neten is fennvan, talán a béten is még. De itt az árfolyamban nem felfelé menne az ár... ez gáz benne. Indok ? Hát funda alapján se sincs. Max a szándékos. MNB meg hallgat, mint sz.r a fűben.
Nemsokára itt lesz a nagyvad! Attól félek, hogy az Émász és Elmű ügyfélkörét fogják ide megvenni, az meg állítólag tavaly is 7 milliárd mínuszt termelt, amennyire idióta ez a vezetés megveszik. Az legalább indok lenne az ezévi esésre.
NEW OPUS GLOBAL