Hozzátenném még azt is, hogy még egy ilyen tőzsdén lévő cég nincs amelyik egy TITÁSZhoz hasonló vásárlásra essen 20%-ot. És mindezt úgy hogy előtte már esett kb 200%-ot a csúcsához mérten. Ez egyszerűen tolvajok gyülekezete, akik összegyűltek a tolvajrészvényben. Aki az elmúlt 38 hónapban opusz vásárolt az mind kivétel nélkül mínuszban van.
Egyetértek veled teljesen. Innen lépni kell, mert csak a pénzünket szedik el és ráadásul USA piacon még kereshetünk is. Ez egész egyszerűen csak egy tolvaj banda!
Szerintem tévedsz. Nekem is 2 cégem van (ugyanez, csak kicsiben). Az egyikbe mennek a költségek (ez az OPUS), épp annyi a haszon, hogy kijöjjenek a munkabérek, tankolások, közüzemik, szerszámok, egyéb kiadások, minimális haszonnal. Abban a pillanatban, hogy kell venni egy autót, vagy egy 10-20millás gépet, hirtelen lesz annyi pénz benne.. ;) Itt is eljön (majd) az a pillanat, hogy meg kell mutatni valamiért, hogy van lóvé. És nem egy autóra való..
Köszönöm a biztatást.. a sok fekete mellé kaptál egy piros pontot ;) - Hiszem, hogy ez lesz még 500, és 1000 is! De komolyan, nem ironikusan mondom. Viszont nem szeretném megvárni, mert már úgy látom, hogy csak a következő ciklusban (Fidesz lesz az is, ebben is biztos vagyok) fogja azt elérni. Elvett az életemből 3 évet, és valószínűleg rövidített is rajt ennyit, mert soxor voltam miatta idegállapotban. Mondjuk már megtanultam félvállról venni, vagy ha jobban tetszik - akkor belenyugodtam. Nem szeretném folytatni, annak ellenére, hogy jó lehetőségnek látszott(látszik), de most már keresni is szeretnék, már vizekre evezek.
Magamban már eldöntöttem, már "csak" kattintanom kellene.
Sokan várnak erre, hogy a kicsik elkeseredésükben kiszálljanak. Így volt ez a Kissgoodbye előtt is, de vajon most kinek lesz igaza? Aki bent marad, vagy aki (akár bukóval is) kilép?
Nem tudom hányszor kell feltenni ezt a kérdést, de szerinted a Fidesz mit csinál? Lop, ez egyértelmű, mi ennek az NYRT-nek a célja? Lopás, ez is egyértelmű Akkor mégis miért várjátok, hogy belevegyenek komoly befektetők hamár az ellopott ingyen milliárdokat sem ide teszik? Viszik innen a lóvét
Egyébként még hányszor akarod megjárta k ezzel a szárral a mélységeket? Ez már a negyedik év hogy lefelé tart, mindez úgy hogy a nemzetközi tőzsdéken bikapiac van. Csak a tolvajrészvény tud esni folyamatosan éveken keresztül.
NEW OPUS GLOBAL