Azt hiszem nem úgy fogalmazott, hogy tipp. Aki meg más irányt gondolt a rv mozgására, negativ jelzőkkel illette, ezert most partvonalon van, legalábbis azzal a nickkel.
Mennyivel rosszabb OTPTOP 400-as célára, mint azoké akik két számjegyet, meg 100Ft-ot irogattak MÁSNAPRA a jeletéskor? Az Ő megállapításaikat miért nem nevezed félrevezetőnek?
Van bőven. De eret vágtok magatokon így is :-) Minek ide az én optimizmusom, max olaj a tűzre. Pedig az élet nem ilyen szar ám, mint ahogy az opus mutatja. Én bár sokszor magam sem tudom miért, azt gondolom, ez jó papír lesz. Sajnos én is kidobtam rá 2 és fél évet, mert amivel azóta benne vagyok, hogy mondjam nem túl likvid. De ez van. TBSZ-en van a zöme, a cég egyre nagyobb, idővel jó lesz az árfolyam is. Idén is vettem hozzá szépen. Van még egy szint ahol veszek, hogy 300 alá hozzam az átlagáramat. Addig meg nem nézem. Leköt a munka, meg a család.
Jó ez a részvény, de ez a felrántás számomra érthetetlen volt, hisz a főtulajdonosok 200 alatt is tudtak volna venni rendesen, ezért 300-körül kb. felét el is adtam. Most veszegetem vissza.
NEW OPUS GLOBAL