Persze, még a TA-kat is hozhatod :-))))) Csak hogy tudjuk ki kicsoda :-) Ha nekem nincs papírom, abban a forumban nem cseszem a rezet... És szerintem más sem.
Minimum dupla forgalom lenne, ha ez a sok spekuláns zseni tényleg rendelkezne papírral :-) Megnézi hol volt az alja, és a ráír valamit. Aki évek óta benne ül az nem adja el most. Csőben a titász, e-on, bube, van végre srv.... Szóval az nettó spekuláció és lebeszélés amit sokan irogatnak....
Ilyen nagy brókerekre van itt szükség. Régen is volt itt egy, úgy hívták Zeller Éva, mindig alul szállt be és a csúcson adta el. Köszönjük, hogy a hülyítések mellet valaki az igazat is megírja
ugy is van! Sok turelmetlen kapzsi ember.. ezert utalom olvasni a masik topikot ahol meg az admin is egyik percben lenyomja a legnagyobb dramat amikor esik 3 ft-ot, es h o eladja es megint atbasznak.... istenem 😅😅
Sziasztok, Sokat olvasom a fórumot. Tavaly ősszel vettem, még hiszek az össznépi nagy magyar holding tervben, amire létrehozták. Egy ekkora hatalamas nagy céget kialakítani nem 1-2-3 év. Kis befektetőnek érzem magam, nem szállok ki-be. Egyszerűen hiszek benne. Azért az vicces látni ezt a sok hirtelen indulatból írt hozzászólást, amikor még 1 órája se tart a kereskedés és megy a pesszimizmus. Meg reménykedik az emelkedésben és bedobja hogy ő bizony eladta ma az összeset. Oké megértem, aki évek óta benne ül, az ő döntése. Hónapok-évek óta először veszi a cég a saját részvényeit napról napra. Most se lesz huzamosabb ideig bedöntve az árfolyam.
Én benne voltam 186 àtlagárral és 280 As átlaggal szálltam ki. A 190 es dugó kiszedésében is részt vettem. 286 átlaggal visszavettem az 1/4 pakkomat, pont nem érdekel, ha ezt a kicsit visszabukom, mert a nagy málna már ott van a zsebben. Nem vagyok lemaradó, mindent kötéslistával tudok igazolni, csak nem szeretem a hülyítést, ami itt megy, ezért emeltem fel a szavam.
Mennyi kamus úr isten. Mára be is fejeztem a Fórumozást... mit csináljon a cég? Van srv veszik minden nap, 4x-es az árbevétel, közben mindenki sír rí. Nem kell elszórni pánikolva, nem kellene 2 éve forum alapján kereskedni. Ha hiszel benne tarod ha nem eladod. De akkor minek vettél bele? Vagy a vételed vagy az eladasod megalapozatlan. De persze mindig más a hibás. Aki meg beleáll és nem ugrál mint az Ugrálóvárban annak meg könnyű, utólag. 100% biztos volt hogy lesz kis beszaratás ma. Majd pénteken megnézzük. Lassan többek szerint a korona csak az opit sújtja, a több 10 milliárd cash-el és vásárlási szándekkal. Ja igen.... A szállodákat így könnyen és gyorsabban újíthatják (leírták) hogy aztán többet érjen és nagyobb eredményt hozzon...
NEW OPUS GLOBAL