Amennyiben a most hozott EU-s szintű kemény fellépés kínai , koreai mintára megállítja mint kint 1.5-2 hó alatt a vírus fertőzési készségét és az 1/1 alá esik, tehát adott tag nem fertőz meg 1 embert sem, akkor elmúlik ugye, ergó karanténok , határzárak fel és h akintről nem is jönnek, de itthonról ah.már a korábbi fórumos eszetlen vészkiabálások idején is írtam az a pénz lecsapódhat simán itthon.. szóval kicsit ésszel is lehet pozitívabbnak lenni, mint a riogatás folyton.. észbontó lehet ez azoknak akik fogékonyak a fórum infóira és netán, bár isten ments innen kereskednek:) örüljünk h.zöld és a shortosok most pihennek mert tegnap a shorTorkoz(ár)ással időszaki visszavonulót fújtak nekik.. remélem hosszú időre és olajár rendeződik, mellé jelentés is meglepetés lesz, aztán ápr vége 430 Ft felett. kell a vízió, fontos a sikerhez. van tudom aki 43 Ft-ot meg nyóóócvanon vöszök majd szólt a hang.. várják csak. sok sikert és kitartást és csak saját kútfőből kereskedést, nem önjelölt TA mesterek (akiknek 10/2 kb. a találati arányuk, de megmagyarázzák persze h.ez és az most nem úgy volt..vicc:):) ) meg gazdasági firkászokra hallgatni, hanem amit lehetséges kimenetet a fejetekbe kitűztetek, hogy pl. tartás, bővítés, kiülöm ha beledöglök is, unokák majd eladják, idén nyereséges leszek stb.. vészhelyzetben nem csak a csaló sok, hanem a más pénzére vágyók is megszaporodnak..láttuk ezt a szuper elemzéseiből rónai egonnak annó 2011-2013 közt pl... ez csak meglátás volt természetesen ... Légy pozitív, van elég negatív f.sz a világban:) sok sikert, jó profitot és kitartást!
Erről a kisegítésről csak annyit, hogy ismerőstől tudom, az állami alkalmazottakat a Danubius szállodákban nyaraltatják. Mondom neki, dehát az nem is Mésárosé! Jah... A Danubius vmi angol bandáé, és az állam oda önti az adónkat. A Hunguest meg kong. Ennyit az állami megsegítésről. r.173,8
Hazai turizmusnak tuti lesz kimentés!! Bankoknak szintén! Valószínű feldolgozóiparnak is. A kérdés hogy az autopari beszállítóláncot hogy lehet megmenteni, mert a tier 2től lefelé gondban lesznek a mérnökök fizetésében...
Beauty Card? Haha. Az összes fodrásznak f.sik a szája, egy sem vállal hajvágást. És ezek csak a fodrászok. Akkor hol költse el szegény kisnyugdíjas a kapott Erzsébet bjútikárdját? r. 176
Az elso ceg amit kisegitenek sztem ez lesz, belfoldi turizmus, beauty card, ajandek vagy extra adomentes juttatas a magyar csaladoknak.. (legalabb nem panaszkodnak majd, nem erdekli majd oket a 400Ft-os ojro..)
Törölt felhasználó2020. 03. 17. 15:41
Előzmény:
törölt hozzászólás
az lesz az utolsó lépés, de akkor már a bux 10-15k közt lesz, otp 2k alatt stb.
NEW OPUS GLOBAL