Szopusz topikban látom már más is kezdi felismerni a nagy szakmai megmondó ,,munkásságát". Szívesen írnék neki,de csokika kitiltott a homokozójából éppen azért, mert kifejtettem az illetővel kapcsolatos gondolataimat. Nulla papírral a BÉT-en észt osztani 24 órában....
Nagyon sok a mèrges (vissza)vásárló shortos most(max.magára lehet)mert azt hittèk örökké tart a short.. de szóltak sokan h.nem nem! Örülök neki h.tortent valami az allovizzel, meg a shortos hordával.. mi vartunk eleget az aljáig.. életveszély itt shortolni szerintem,mert tegnap bemutatták h.eddig ne tovább srácok.. Innen jöhet nagyon gyors felpattanas is,főleg ha lassul a terjedés,netan mar harcosan hó végén feloldananak hatarzarakat, akkor raugranak majd amire csak lehet,mint gyöngy tyúk a takonyra😀
Tènyleg! Jó gondolat:) bízzunk benne ,de az jelenleg h.naponta sok-at fordulnak a dolgok mèg messze.. De nem kizárt,inkább a rettentő alulertekeltseg miatt..
Ha azt kikapják akkor Nirvana... Az Opus a meglepetés papír... Pont mindig a logikával szembe megy. Viszont most ha még 1-2 napot tud menni, akkor ide ömlik minden pénz... Kb 1,5 hónapja ezt írtam, azt hiszem 19 minuszt kaptam akkor.
NEW OPUS GLOBAL