Ez teljesen így van, előre eltervezett tudatos rablást vittek véghez, amihez még egy elemzőcéget is felhasználtak. Méghogy külföldi intézményi befektetők, haha...:)
Érdekes, amikor a társadalom félelemben való tartásáról regélnek egyesek, akkor más helyzetben erről mindig megfeledkeznek és bagoly mondja verébnek effektusban szenvednek. Nekem is tetszene, ha az arcukra fagyna a mosoly a káli hívőknek. Osztalékot a népnek (ja egyesek szerint a parasztoknak).
Lenne pislogás, ha bedobnának 25Ft osztit(kb 10%)... Mennyi pénz is az? 22Mrd? Mennyi cash van tudomásunk szerint a cégben? 3-4-5X ennyi. Két de lehet három napig röhögnék a sok kivezetős, zrt-s tagon. Nem is a 25Ft miatt mert semennyire nem vagyunk előrébb vele... De indítaná a láncot.
Én úgy gondolom, hogy még az elején dobták a csúcsról folyamatosan, mert 100 alatt jutottak hozzá, és nem kevesen, és nem kevés mennyiséggel. Volt rá kb. 2 évem , hogy kb. át lássam. Egyéni elgondolás.
Bocs. Én pont az ellenkezőjét látom. A benfektesek rég kitáraztak, persze közben meg behúztak sok ,a részvényben bízó befektetőket. Ezek vagyunk mi. Ezeknek többé az higgyen a aki úgy érzi. Minnél hamarabb megszabadulok ettől, a lelkem annál könyebb lesz. Szvsz.
Szia BUXopoly! Tudod van az a híres mondás,hogy ,,Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok" :)) De komolyabbra véve a szót....Számomra teljesen mindegy mi lesz a jelentésben.nem oszt-szoroz az árfolyam tekintetében.Persze lehet esetlegesen negatív fogadottsága az árfolyam tekintetében.Lényegtelen....Én arra a napra várok,amikor a vételi oldalon valóban komoly darabszámok tünnek fel és nem ilyen ovis homokozó szintű, pár tízmilliós forgalmakkal telnek a napok. Én ebben látom a kitörés lehetőségét. Azt sose feledjük,hogy a politikai ,,belső" kör a megnyert 2/3-os választás után irtózatos pénzekért vásároltak igen magas szinteken.Ezek a közvetlen holdudvar és környezete ,,sleppje".Én tudom,hogy ők nem fognak bukni,meg fogják oldani,hogy nyerőben szálljanak ki a kérdés az,hogy mikor:))
A hét elején próbáltam számotokra felvázolni számviteli szempontból a Kall megjelent beszámolóját. Pár kérdést fel is tettem, melyre egy választ (bevételek megoszlása) a héten megjelent hír útján nyertem, azaz a marginális árbevételi szám a keményítőnél a jövőnek szólt, ilyen jellegű bevételekre két- három év múlva lehet majd számítani nagyobb volumenben. Szerintem a Kall esetében - ahogy írtam a hozzászólásomban - nem érdemes még sopánkodni, nagyon az elején jár még a projekt. 2020 számai már érdekesebb lehetnének, csak épp most pánikoltatják a világot (ahogy írtam korábban, szerintem elég mocskos "játék" zajlik e téren), így valószínűleg szintén nem lehet majd mérvadó évnek tekinteni a jelenlegit. Kb. egy éve jelentek meg a Hell energiaital gyártó kapcsán "negatív" hírek, akkor voltak is páran itt a fórumokon, akik az Opus vásárlási szándékait feltételezték. Megjegyzem, a Kall valószínűleg jó beszállítója lehet egy ilyen vállalkozásnak. Én most a Kall estében adott befektetői kapcsolattartói sejtelmes válasz pozitív tartalmú kicsengésében bízok, azaz összességében nem látunk rossz eredményeket majd csoport szinten.
NEW OPUS GLOBAL