Topiknyitó: forest_30 2007. 04. 03. 10:24

Mtelekom  

Ujra motiváció van a paperban
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
farkasfu
farkasfu 2018. 10. 29. 10:34
A Merkel-korszak lezárulásának újabb fontos fejleménye derült ki ma: a német kancellár ma sajtóbeszámolók szerint azt mondta párttársainak, hogy nem fog újraindulni a Kereszténydemokrata Unió pártelnöki tisztségéért a decemberi CDU-kongresszuson. 
farkasfu
farkasfu 2018. 10. 29. 10:32
Előzmény: #195178  Hegyesi2
395
4M
hmm
Hegyesi2
Hegyesi2 2018. 10. 29. 10:08
Előzmény: #195177  Hegyesi2
Napi rutin. :)
Hegyesi2
Hegyesi2 2018. 10. 29. 09:36
Előzmény: #195176  farkasfu
:))
farkasfu
farkasfu 2018. 10. 29. 09:28
Az Erste Group Bank AG (mint Kibocsátó) nevében ezúton értesítjük a tőkepiac szereplőit, hogy technikai problémák miatt a Kibocsátó ideiglenesen nem tud árat jegyezni az Erste Certifikátokra és Turbo Warrantokra. Amint a technikai probléma megszűnik, folytatódik az árjegyzés.
Hegyesi2
Hegyesi2 2018. 10. 29. 09:27
Előzmény: #195174  farkasfu
Ezért írtam én is tegnap ,hogy akár jó is lehet,biztosat csak mindig UTÓLAG! :))
farkasfu
farkasfu 2018. 10. 29. 09:14
KBC
Magyar Telekom
Az elmúlt hetek rossz teljesítménye után meglepő módon a többi blue chippel ellentétben emelkedéssel fejezte be a hetet a telekommunikációs cég árfolyama. A szerdai napon még 390 forint alá is benézett a papír azonban szépíteni tudott a pénteki napra és 397 forinton fejezte be a kereskedést. Technikailag így egy duplaaljról lehet a grafikonon, egyértelmű fordulatról viszont még korai beszélni, a hosszútávú trend még mindig csökkenő. Felfele az árfolyam útjában a 400-as szint és az 50 napos mozgóátlag áll, e szintek felett lehetne pozitív fordulatról beszélni.
ny395
johai 2018. 10. 29. 07:59
Előzmény: #195171  nini55
Mar megint miket firkaltal ossze!
Nekem mindegy mit irogatsz 52 fokos palesz tarsasagaban,magadadat ismetelten felnagyitva,nem klonnnak aposztrofalva,egeszsegedre.
Az a baj hogy dezinformalsz.
Oti-telo parhuzam olyan mintha kortet hasonlitanal almahoz,ahogy Apocca szokta volt mondani.
A segnyalassal is magad dicsekedtel ugy emlekszem hogy sajnakoztal hogy neked csak Apocca hatsoja jutott.:))
eredmeny 2018. 10. 29. 07:03
Előzmény: #195171  nini55
Persze ebben tökéletesen igazad van, tehát a kivezetés is -- jól átgondolt adókivezetés -- előnyös lehet...Ha az emberek világosan látják hogy nem ezt nagyrészt v. teljesen ők fizetik, és ezt v.ennek nagy részét az adókivezetés után alacsonyabb számlákban " öltene testet" akkor a politika mozgolodhatna, az emberek aktivizálodhatnának.Nyilván itt most - idő hiányában is- nem teljeskörű komplex elemzés történt és azt is tudom hogy -- az ostoba többség könnyen megvezethető.A lobbi pedig , Kevésbé érné meg a cégnek, mert nem ( nem sokat ) nyer vele...Az első mondatod igaz is, de mégis kiigazítandó:A bankadó mértékének csökkentése a jelentős lobby az erős nyomásgyakorlás következtében már végbement sőt a kormányzati nyilatkozatok ( amik itt voltak és a bankszektor erős nemzetközi poziciói miatt is " a kormány( zat) részéről is komolyan vett ígéretek lesznek") a bankokat érintő terhek az elkövetkező években nem fognak emelkedni.A telszektor ilyen nyomásgyakorlással ténylegesen nem rendelkezett/ zik, ámbár a szektorban meglevő erők sem mindig mutattak egy irányba még egy ilyen intézkedés után sem...Pedig az érvek világosak:Az internet terjedése reális elvárás, és a technológiára ill. a techszektorra kivettett adószint MoOn elég magas( a görögök előzhetnek meg bennünket)Tehát itt is lehetne érvet felhozni bőven- társadalmi támogatottságot pedig csak egy következetes okos kommunikációval lehetne elérni... ami hosszú folyamat és jelenleg nem érdeke különösebben senkinek sem.Az észrevétel korántsem egy átfogó komplex elemzés, ...
nini55 2018. 10. 29. 00:25
https://www.portfolio.hu/vallalatok/kiemelt-tamaszok-ala-kerult-a-mol-eletjelet-adott-a-magyar-telekom.5.302568.html    Na, ha a nagytudású, bölcsészkaron sohasem járt Pf. firkász ilyet ír akkó az maga a kész átverés show. Más! Én csak azt nem értem hogy mi a bánatos lófüttyé rugózik mindenki a külön adókón. Akár az Otp akár az M.telkó zokszó nélkül úgy rá lőcsölte a kuncsaftjaira a külön adót ahogy azt kell. Tehát a cégeket nem kellene má annyira qu..ára sajnálni.Ez csak egy hüjjje és ócska hivatkozása a gyagyás cégvezéreknek,elemzőknek és egyébb más elhivöknek. Ha netán valamicskét mégsem tudtak rátolni a kuncsaftokra,az igen minimális lehet. Az Az + Ez csoda kúrmány nem mert igazi megszoritást csinálni!!! -ezért tolta rá a mamutokra a mindenféle külön adókat. De,azt pontosan tudták ők is meg a mamutok is hogy továb fogják tolni a sarcot a polgárokra. Vagyis a mamumutokra semilyen valódi teher nem hárult. Tehát a mamutok csak beszedik az átháritott sarcot, oszt be is fizetik.Az ő plussz költségük legfeljebb az azzal járó adminisztrációs költség. Ha csak egy kicsit vissza emlékeztek arra az időre, akkor eszetekbe fog jutni hogy a bankok meg a tel.komunikációs cégek milyen címszóval is növelték a költségeinket. Száz szónak is egy a vége! Ez egy kész átverő show!!! A sok megvezetett ember meg el is hisz minden beetetés. Kedves kurmányunk és a kedves vezetönk azt bátorkodott annak idelyén mondani,hogy nagyon oda fognak figyelni hogy ne háritsák át a sarcot a zemberekre. Na ez annyira komoly volt mint egy molylepke purcintása.Vagyis ezeket az átháritott akármiket még mindig fizetjük. Meg nyugtatok mindenkit,ha netán kivezetnék a földesúri tizedet,azt nem fogjátok sohasem látni a számláitokon. No,az lesz majd aztán az igazi extra profit.Vagyis tovább fogják fizettetni velünk azt amit majd eltörölnek egyszer. Az egyszerűen  nem igaz hogy a telkó ez miatt (is) gagyi. A D.farkas-barkast  is azért találta ki valamimyen sötét lelkületü f@szkalap hogy lehessen valamire hivatkozni évekig ,és eltakarni valamilyen rusnya disznóságot. Na, ennyi rossz után egy kis vidámság meg egy feles az 52° "román" szilvából.                 https://www.youtube.com/watch?v=OqrSX-dPAK4           De azért ez a legjobb, ez az igazi     https://www.youtube.com/watch?v=uuuXTQGGY0U                Ezt meg a genderes klón-trolloknak       https://www.youtube.com/watch?v=nnUNW6D4Bmw                Na jó éjt. Ja,és az aranyból mit veszel?  Csak nehogy valami kecskét mert arra már itt mintha ráfázott volna valaki.😂
eredmeny 2018. 10. 28. 20:35
Mondjuk a Nemzeti konzultáció szólhatna a Telekom szektort sújtó szektorális adó kivezetéséről is!A bankok vonatkozásában jövőre könnyítések várhatók, legalább itt a MTelekom ill a szektortársaknak is lobbizni kellene erősebben a szektort sújtó adók mielőbhi kivezetéséért...!!!Ha ez rögtön nem menne akkor is tárgyalni az adó mértékéről stb.Nem vagyok naiv, de az adókat a válság miatt--- az akkor szerintük meglevő extraprofit miatt --- vezették be..., majd azt is mondták hogy alacsony adókulcsok kellenek hogy a vállalkozásoknál( illetve a családoknál) maradjon a pénz. ( Ezeket az extrém mértékben politikai dumákat már csak az igenhülyék veszik be , sajnos a választópolgárok szűklátókörűsége nem ismer határokat...)Az hogy mi marad az sok mindenről függ, de a magas adóterhek miatt itt volt korábban olyan hogy a telefonos szolgáltatások drágák volta( persze ez devizaárfolyam is nem kismértékben meghatározza, mennyire versenyképes a magyar ár.A jó gazdálkodás következtében alakult ki jó cashtermelő céggé az Mtelekom is, a társadalmi felelősségvállalása is arányos a cég méreteivel szerintem, akkor az adóval kapcsolatos tárgyalás egyáltalán nem bűn, nem önzés...Az már más dolog hogy szerintem-- bizonyos itt nem részletezett dolgok-- nem mutatnak arra hogy most az adó kivezetése téma lenne..., A politikai szlogenbe illetve a programba jól illeszkedik hogy a szolgáltatások GDP n belül egyre nagyobb szeletet arányt képviselnek, s a hozzáadott érték tekintetében is lehetnek még távlatok...
eredmeny 2018. 10. 28. 20:35
Mondjuk a Nemzeti konzultáció szólhatna a Telekom szektort sújtó szektorális adó kivezetéséről is!A bankok vonatkozásában jövőre könnyítések várhatók, legalább itt a MTelekom ill a szektortársaknak is lobbizni kellene erősebben a szektort sújtó adók mielőbhi kivezetéséért...!!!Ha ez rögtön nem menne akkor is tárgyalni az adó mértékéről stb.Nem vagyok naiv, de az adókat a válság miatt--- az akkor szerintük meglevő extraprofit miatt --- vezették be..., majd azt is mondták hogy alacsony adókulcsok kellenek hogy a vállalkozásoknál( illetve a családoknál) maradjon a pénz. ( Ezeket az extrém mértékben politikai dumákat már csak az igenhülyék veszik be , sajnos a választópolgárok szűklátókörűsége nem ismer határokat...)Az hogy mi marad az sok mindenről függ, de a magas adóterhek miatt itt volt korábban olyan hogy a telefonos szolgáltatások drágák volta( persze ez devizaárfolyam is nem kismértékben meghatározza, mennyire versenyképes a magyar ár.A jó gazdálkodás következtében alakult ki jó cashtermelő céggé az Mtelekom is, a társadalmi felelősségvállalása is arányos a cég méreteivel szerintem, akkor az adóval kapcsolatos tárgyalás egyáltalán nem bűn, nem önzés...Az már más dolog hogy szerintem-- bizonyos itt nem részletezett dolgok-- nem mutatnak arra hogy most az adó kivezetése téma lenne..., A politikai szlogenbe illetve a programba jól illeszkedik hogy a szolgáltatások GDP n belül egyre nagyobb szeletet arányt képviselnek, s a hozzáadott érték tekintetében is lehetnek még távlatok...
eredmeny 2018. 10. 28. 20:11
Köszönöm mindenkinek!Én a számokon túl, a jövőbeli dolgok alakulásáról hallgatnám meg a management vmely tagját különösen az egybeolvadások hatásairól, a Digi v. Más konkurencia terjeszkedésének hatásairól, és stb.A jövőben a komplex szolgáltatások irányába haladunk szerintem föként a cégek esetén...Itt szerintem a Mtelekom jól áll, s jobb lehet mint a konkurencia.Ti mit gondoltok erről?
farkasfu
farkasfu 2018. 10. 28. 19:23
 2018. november 7.    2018. harmadik negyedéves eredmények közzététele
farkasfu
farkasfu 2018. 10. 28. 19:09
Előzmény: #195165  apocca
ez a telcsi minden képen egy nagy talány.. "eredmény" kérdésére meg nem lehet jó választ adni, mert elve úgy tette fel ("egy fordulat kezdete, v. csak egy egyszeri felhúzás?") hogy vagy vagy? Tehát, akármilyen választ kap, a kérdőjel megjelenik :))
apocca
apocca 2018. 10. 28. 18:49
Előzmény: #195164  farkasfu

sőt itt az idő, mert andarénk szerint " Telekomban benne lehet egy kis korrekció kb. 10% de az újabb történelmi mélypont felé tart, ami jövő ilyenkorra már, akár meg is lehet."
azaz 10% az 40 pötty, jövő ilyenkorig meg régen ott az oszti is.
farkasfu
farkasfu 2018. 10. 28. 18:24
Előzmény: #195163  eredmeny
Nem értettél meg úgy látom. Nem mondtam, hogy rossz vétel! Lehet venni itt is és akár lentebb is, de ha lemegy még, akkor minek itt venni? A 400 feletti zárók esetén már MA50 felett lehetünk és MA21 pedig alulról keresztezi! Ez normális esetben nagyon is vételi jelzés! Ez egyértelműen kiolvasható a chart-ból! Ezért mondtam, hogy már venni kell ott (persze semmi se 100-as) Most még csak 50-50%, hogy merre. 400 -nál már 51% felfele. ennyi szvsz
ui. Eddig se volt rossz vétel a telcsi és mégis mindig jobb vétel alakult ki..
eredmeny 2018. 10. 28. 18:02
Előzmény: #195162  farkasfu
Hát 400Ft alatt rossz vétel lenne a Mtelekom, 7 hónappal az osztalékfizetés előtt?Ki tudja?!!
farkasfu
farkasfu 2018. 10. 28. 17:43
Előzmény: #195158  eredmeny
Eddig a felhúzások után mélyebbre estünk, ez volt a trendi! Most közeleg a gyj szezon, mikulás sincs messze, nem beszélve az oszti is egyre közelebb. Persze a farkas is ott lapul...!Szerintem 400 feletti zárók esetén már venni kel!
Ezt csak úgy magamnak rajzolgatom...
https://invst.ly/90475
Hegyesi2
Hegyesi2 2018. 10. 28. 16:49
Előzmény: #195160  kronil81
Csütörtökön pattant vissza és pénteket akár megerősítésnek is vehetjük,kár,hogy közben a "nemzetközi helyzet  fokozódik" :)

Topik gazda

forest_30
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek