És azt se feledjük haaa annyira akarnának emelni, már most is tudnának adni 30 at simán, májusban... elvégre a meglévő lóvéból könnyebb lenne adni mint a bizonytalanból...
Te jó ég, ennyi a többiek által kacsának nevezett szöveget, amit itt andare elejtett. Én inkább hablatyolásnak nevezném. A DT akarja a 40 huf osztit és Chris Math max 28-at akar adni:) Nem kell belülről ismerni a mtelt, de ilyen ki van zárva, amit a DT akar az van, a vezetésnek még ellenvetése sincs. Más a DT nem akar 40 huf-ot főleg azt befagyasztva (miért kellene amugy is befagyasztani 3 évre). A DT ellenkezőleg az alacsonyabb mtel osztira tért át és azt "javasolja" (ahogy tavaly is, hogy nincs emelés). Aztán már az oszti meg a politika az már egyre zavarosabb. Csak annyit ezen a vonalon a németek egyetlen jelentősebb itt lévő érdekeltséggel bíró multijuk térvesztését, pénzvesztését nem néznék tétlenül.
szerintem marad a 25 ft és dagonya itt. 490 ig felhúzva vágás előtt. ha lesz esetleg 28 ft az is csak szánalomból, és sok mindenre nem lesz elég. Az árfolyamot véleményem szerint csak egy 30-32 ft ugrasztaná ki sajnos, vagy valami felvásárlás story, stb (kicsi esélyt látok rá) a jó gy j összel sem vitte sokáig csak az első nap délig... persze jó lenne ha tévednék...
több sebből vérzik amit ír... a választás lényegében sajnos lefutot... csak a 2/3 a kérdés ennyi.., tehát nincs értelme áprilisig várni...,3 évre 40 ft on befagyasztani.. hát ez azért kicsit meredek lépés lenne, pont ettől a fosós" farkasos" bandától...
Csodálatos! Egy ilyen beetetés már volt egy éve (35ft), abból se lett semmi és azóta is adják a papírt.., most megint hülyének néznek bennünket? Egy kis pletyi, irány up, és jön a szivacs! csodás....
amit írsz az lehetetlen. Mármint az április második fele. A tulaj a DT Matej a beosztott, tehát nem ő dönt. Szerintem több sebből vérzik amit írsz. Egy dolog viszont erősíti. Két héttel ezelőtt beraktam egy linket, amiben 34 Ft-os oszti volt 2018-ra előrejelezve a finanzen.net-en. Ezt viszonylag gyorsan eltüntették és kiraktak helyette egy 28 Ft-os becslést. Holnap kiderül, hogy mit mond "befektető killer Matej"
Mtelekom