Inkább szivacs mint szopacs,és kihagytad Bajnait....nem mintha rajonganák értük,de van egy olyan érzésem ha a fidex nyer akkor nagyon nagyon szopacs lesz.
ha a fidesz nyer, akkor szopacs.
ha a MSZP nyer, akkor szivacs.
ha az LMP nyer, akkor szivacs és szopacs, továbbá megeszem a kalapomat.
ha a (ki van még?) DK nyer, akkor utcán harcolunk, vagy mi.
Végül majdnem mindegy, a lényeg az, hogy a tolvajlást ezek olyan mesteri szintre fejlesztették, hogy már nem is a kirabolt kiabál, hogy segítség, megloptak!
Ha ma találnak egy korábban csóri képviselő eltitkolt számláján 240 milliót (+ még 100-at a legutóbbi állás szerint) , csak ezután kezdik keresni, hogy vajon kitől lophatta el. Zseniális! 240 milla senkinek nem hiányzik!
ez a 3000 mrd, olyan mint meggyesi osztogatása, felemlegetik 10 év múlva is. Jól tudod a 2010-s dolgok, nem fogják érdemben már a 2014-s hiányt, vagy adósságot érinteni.
ha váltás volna örömmel adna kölcsön a nyugat (még az IMF is), az unió ismét elfelejtené a szankcióval fenyegetést, hiszen nem véletlenül, a túlzott deficit eljárás nem volt érdekes még 7 % feletti hiánynál sem anno (2006)
Mindenki eladósodott,ennek dacára a Görög kötvény ára nő.
Ma is.
Azért 3000 md-ból könnyű adósságot nem növelni...implicite persze nő,sőt most is nő a sok népszerüsitő intézkedés miatt,csak még nem látszik.
Aztán majd a választások után benyujtják a számlát,ha a fidex nyer nem maguknak,hanem másoknak.
És 4 évig a részvénynek annyi.
Meg a forintnak is.
,,Az Equilor Befektetési Zrt. elemzői szerint a tranzakciónak továbbra is rendkívül kicsi az esélye, így a spekuláció lecsengését követően nem várható tartósan 320 forint feletti árfolyam." Mfor
Ez így igaz! 320-nál biztosan eladtam volna tegnap, ha előbb érkezem. A 200 naposról egyszer legalább illik lefordulnia. A mai korrekciónak az az egy szépséghibája, hogy nagyon nagy forgalommal történt, szinte ugyanakkora volt a forgalom, mint felfelé, ez nem túl biztató. Gyanítom még nincs vége...
És mi a faxnak jó ez az állandó megveszem, visszaöntöm játék? Meg ki a fasznak? Valami belterjes 1-2 szereplős a játék, kezdem én is elhinni. Nem triplabóvliban kicsinálnák a taktikájukat. Röhögnek gondolom magukban. A short meg mindig bejön, megveszik majd maguknak kölcsönadva visszashortolják. De akkor minek húzták fel ide? Maradt volna 300 alatt a hülyéje!
Csatlakozhatok a klubhoz?
Egis-sel jártam ugyanígy- a nagy bejelentés előtt eladtam, és már nem tudtam/mertem visszavenni :( - azóta nekem is gyűjteni kell a bátorságot az ugráláshoz ...
azon gondolkodtál már, hogy honnan szerzi a disznókat? Lehet, hogy nem is házi sertést vágnak? :)) Gyanús nekem, mert a linket is ő adta, ilyeneket nézeget :))
Mtelekom