Már rég nyúltam hozzá a számításomhoz, de most beírtam Q3-ig az összes adatot + átvezettem a közmű és a pótadó kivezetés hatását. Feltételezések:- 2030-ig kivezetik a részvényt - Folytatódik a 14,6 mrd SRV, efelett az eredmény 70%-ig kifizetik az osztalékot - Közműadó kivezetés 10 mrd-t javít a 2024-es eredményen - Pótadó kivezetés 20 mrd-t javít a 2025-es eredményen - Ezen felül évi átlag 5%-kal nő az eredmény Így nekem 933 Ft jelenérték jön ki a feltételezett kivezetések átlagára. Kivezetés nélkül pedig 1267 Ft BVPS és 621 Ft osztaléktömeg 2030 végére. Megosztom, hátha valakit érdekel: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-7cRF2YIZB1NP0xSAipYx_l_hO5A4dgI/edit?usp=drive_link&ouid=112687941299921890492&rtpof=true&sd=true
Előtte már a céláremelésre ellőtték a puskaport! :) Nem mehet már egyfolytában felfele! Kell egy kis pihi! Azon sem csodálkoznék, ha realizálnának! 1éve menetel felfelé, ~330 pontot! Jelenleg a Portfolio és Concorde futtatja a papírt! Vajon miért? Még ~330-at akar a repülős, hmmm! Eddig még nem állt mögé senki! Ha minden jó gyj-re mennénk felfele, akkor mi lennénk már az OTP..😃😃
a 4400 környéke szép, kemény ellenállási zóna van ott minden:) (lehet, hogy le kellene porolni az sandp mini kereskedésemet, ninja tréder ott van hozzá, más csak lóvé kell):):)
Mtelekom