Fél kettő és 30 Mó alatt az eddigi forgalom! A kereskedési nap több mint fele eltelt, 30 Mó sincs és mindez egy 400-as árfolyam mellett, azaz egyáltalán nem piszkálja a fantáziáját senkinek, még ezen a peanuts-áron sem! Nincs is miről beszélni.
Nem zavarna ha kétszer ennyiért nem kellene senkinek, de 400-on sem látnak benne fantáziát, mert ha lenne benne, vennék, ha vennék, nem itt tartana. Egyértelműen teljesen érdektelen vele szemben minden nagyobb befektető. Csak pár kis mazochista topiclakó szórakoztatja magát ezzel.
Majd nemsokára kiszippant további 30-40 millió darabot a free floatból (a free float közel 10%-a!!!) a Telekom, és még trébb lesz a forgalom, azaz még inkább nevezhetjük Trékomnak.
https://www.vg.hu/podcastok/fokozodnak-a-kivasarlasi-spekulaciok-a-telekom-piacan Fokozódnak a kivásárlási spekulációk a Telekom piacán Mindössze 1100 forintot ér a Richter árfolyamában az orosz és az ukrán piacFelemás osztalékjavaslattal álltak elő a blue chipek menedzsmentjei, az OTP a vártnál kevesebbet, a Mol és a Richter többet fizethet. A Telekom ismét kilóg a sorból, a német nagytulajdonos inkább a sajátrészvény-visszavásárlásra koncentrál. A Concorde szakértői szerint blue chipek fundamentumait a háború nem rengette meg.
Törölt felhasználó2022. 03. 24. 09:07
Na most komolyan, ebben semmi nem vicces már: ránéztek az aktuális könyvre, meg a százdarabos kötésekre, meg az elmúlt bármekkora időszakra, önkötéseken kívüli nulla forgalomra, ugyan mi várható? A sarki szatócsboltnak nagyobb a forgalma, de még a komolysága is, ez a részvény, nyilván nem ok nélkül, a világon senkit nem érdekel.
A balf@sz én vagyok, amikor hibázom, minthogy írtam is... Aki nem hibázik az nem az! Viszont úgy látom, hogy a stílusod népszerű a topikban, sőt többen is átvették, úgy hogy rajta!!!
balfa@sznak annyira nem nevezném magam.. mert a Telekom pakkom és még sok más mindent csak összehoztam 36 éves koromra mindenféle szülői segítség nélkül! Viszont ezt a fajta lopást és megkárosítást valamint a közönséges hűtlen kezelést azt nehezen tűröm!! Persze ez cég vezetés nem tehet semmiről... :)))
Azért mert én nem nyomom itt tróger módon a rizsát, az még nem jelenti azt, hogy egyet értek vele, vagy akár az ellenkezőjét...! Amúgy nem a cégvezetés a hibás mert valaki tőzsdézik! Én magamat szoktam hibáztatni, ha balf@sz vagyok!
persze "Farkaska" meg még páran fogták a kezét mint a "closetajtót..." jajj ne mondjunk róla semmi csúnyát meg rosszat...puszi poszi Tibcsi.... ja... JÓ NAGY MEDVE PUSZI az kéne neki!!!!10% lesz az infláció.... csak mondom...
A DT ellen semmit sem jelent a Hold alapkezelő javaslata. Pertársaság kell, csak így lehet elérni valamit. Nem akarom az előttem már többször ismertetett kisemmizéseket felsorolni. Tulajdonképpen a DT és a Magyar Telekom Igazgatósága minden döntése erre irányul. Minden kisbefektető és alapkezelő veszített a vagyonából. A Magyar Telekom Nyrt. Igazgatósága hűtlen kezelésért biztos felelős. Az eredménytartalék felhalmozása már jó ideje indokolatlan. A DT-nek fizetett finanszírozási extra kamat pedig több mint aggályos. A pertársaságot csak az alapkezelőkkel közösen tudjuk megszervezni és elindítani, de ha nem lépünk akkor teljesen ki leszünk semmizve.
Mtelekom