a pumim nem vega, nem érdekli a paprika (sem), max a töltött paprika (paprika meghagyva psze) jahh édességet még enne, de azt csak nagyon keveset lehet adni a kutyának.
apo! Vigyázz a pumi lopja a paprikát! Nem bírok vele, pedig kis kerítés is van (paradicsomról nem is beszélek már). Addig mesterkedik a praclijával míg el nem éri és nyam nyam, csak a zöld szára marad! Anyával hozattam erős paprikát a piacról és ráakasztottam a paprika tőre. Első nap leszedte és egy kicsit megrágta. Kapott a seggire egy kis bottal óvatosan kezembe a paprikát mutatva. Második nap felét megette és amikor a kezem vettem a földről a paprikát, iszkolt be az óljába. Szóval tudja, hogy bűnös!! Harmadik nap már csak a zöld szárát találtam az udvaron, persze megint iszkolt az ólba, amikor felvettem a földről...hmm r433 0,8M
1. rendben, de jó lenne számszerűsíteni mennyi lesz az annyi!2. Szabó megmondta lesz új osztalék politika még idén (próbáljunk hinni neki)3. Én bÍzom benne, hogy azért valamilyen szinten nyilvánosságra kerülnek az eladás részletei, vétel ár és egyebek.(úgy érzem ez nekünk részvényeseknek jár ez a tájékoztatás, ez ugyanis a minimum lenne)4. A Digi téma egyenlőre lefutott, de ha Telenorhoz kerül, egy esetleges állami (Antena hungária)részesedéssel.. amiben még lenne ráció is még 1-2 év múlva visszaüthet
1., bőven többet tartalékoltak mint amennyibe az 5g frekitender kerül. 2., egész biztonsággal mondhatom nem lesz hosszútávú osztalék stratégia, de még valami megfoghatóhoz való kötése sem (mint korábban az eladósodottsági sáv) 3., Tsys valódi árát, a hova milyen módon mennyi kerül, milyen csere, egyéb konstrukciók is bekerültek a tranzakcióba, ezt sose fogod megtudni (más se persze) 4., A DIGI-t kicsinálták közös erővel, jelenleg nem csak az 5g tenderre nem pályázhat, ha nem, ha volna is más frekitenderre sem.
Teló árfolyamát 3-4 dolog fogja befolyásolni! 1! 5g freki díj ára, 2! új kiszámítható hosszútávú osztalék politika napvilágra hozatala(reméljük Concord jóslata jön be, amely évről évre 2-3 Forint emelkedővel számol) 3! Tsys kérdése eladási ár stb 4! Digi kérdése… nos ebből szerintem nov 6.ára Gyj re az első 3 kiderül és kitisztul a kép.. na akkor talán a forgalom is meg jön... Addig meg a beígért 27 ft, és a csökkenő idő tartani fogja az árfolyamiot, sőt, még 450ig is eldöcögünk....
Mtelekom