Nem igen akarok bekeverni ebbe a vitába,de! Abszolut igazad van. A volt és a jelen securitate egy csecsbimbón nevelkedett!!! Bárki is komolyan gondolja hogy a román állambiztonsági cuccfürerség megengedné hogy egy magyar szárnazású telefonszolgáltató úgy tudjon működni hogy nem bizonyitotta a maximális odaadását és maximális lojalitásáta? Meglehetősen sok secus volt és van magyar nevü és magát magyarnak nevező senkiházi,szarházi besugó!!! Nem kéne azért hanyatt esni mert valaki romániában tud magyarúl. Q-rva sok példát tudnék elmondani.De ezektől most megkimélnélek benneteket.Gondolom sokatok is tudna egy jópár példát mondani. Egy biztosan mondható; kutyából soha sem lesz szalona. Legfejebb csak sült és ragú,de az is csak leginkább D.k. ázsiában. Aki meg minuszolni akar,az valami érvet is tegyen már hozzá,mert amúgy meg csak semmi a semmije a semmiagyuaknak. 🥴
az a nagyvaradi ismerosom rendezed a Körös réven egy futoversenyt.Igaz az ket nemzetisegu volt fokent Magyar es romanok voltunk ott.Elmondta romanul amit elkellett majd magyarul ugy folytatta az édes hazabol jott magyarokhoz szolok most... 😍😍😍😍😍
Nagyvaradon lakik egy ismerosom .Folyekonyan beszul romanul mert muszaj azt is megtanulnia ha szeretne boldugolni ott .De magyarul is tokeletesen tud.Es elhihetes igazan daj nekik ha leromanozzak oket
Hat nem eppen.en meg legalabb 30emberrel voltam kapcsolatban a Partiumba es Szekelyfoldon...ott igazan magyarok elnek.Elhiheted.Csakhat a ketnyelvuseg van ott sajnos.nemcsak magyar
De Fu! mit nem gondolsz? Én csak azt tudom mondani mint a b.b.ildikécske. " Mindenki azt gondol amit akar". De várjál! Van még egy jó qnagy lózung. " Rossz az aki rosszra gondol" Ezt épp tegnap hallottam egy okostojásostól a rádióból és a tevéből.Bocs, a tévébül. Tudod a magyar nyelv kíválóan alkalmas a több síkú gondolkodásra és a használatára. Én úgy vettem észre hogy ennek aránylag jó ösmerője vagy magad is. Én azt gondolom hogy nagyjából egy korosztály lehetünk. Vagyis egy szociális és kultúrális tudással vagyunk itt a világban. Én általában értem és értékelem is a jópofiaidat.Tényleg jókat tudok derülni rajtuk. Én csak remélem hogy a szarkasztikus,néha az angol humorra hajadzó poénkodásaim azért talán mégis át megy.🙃🥴🎃 🍺 Egészségedre!
Gondolom ez poénból kérdezed...A sas-t tőlem ki is tömheted, nem nemzetiségi kérdés és nem azonosul vele senki, bár a gazdája azt szeretné , viszont a gazdi már más kérdés.... :))
Mtelekom