Emlékeim szerint a balliberális kormányok szoktak eladogatni. Választás meg 2018- ban lesz, nem jövőre. Nyugi. Múlt héten még azon ment a nyavalygás, hogy nem megy ez a sz*r sehová. Ment 10%- ot. Na erre meg már jönnek az összeesküvők :)
nem tudom hogy ki akar -e de 25-30k körül majd lehet elgondolkodik rajta és szép lassan elkezdi a piacon építgetni le a pozícióját, úgy hogy ne döntse be az árfolyamot, mert az neki sem érdeke. Lehet nem adja el mind, de el tudom képzelni, hogy szépen építgeti le a 21,2%-ot, ha még ennyi...
Nekem is van egy olyan gyanúm,hogy a még a választások előtt pénzt akarnak csinálni a pakkukból....
Ez a dolog egyik oldala.A másik,hogy ki lesz rá a vevő?
Korábbi csúcson vagyunk (20.550). Másik topicban említette valaki a kormány 2011-es váráslás bekerárát. Valóban 2011-ben 22.400 Ft-on vett a kormány 21,2%-ot. Ha még meg van az államnak, akkor megfogja érni a 22.400-at ebben a fel körben a MOL! Sőt gyanús, hogy majd 25-30k között el kezdik önteni a piacra aprádonként...
Korábbi csúcson vagyunk (20.550). Másik topicban említette valaki a kormány 2011-es váráslás bekerárát. Valóban 2011-ben 22.400 Ft-on vett a kormány 21,2%-ot. Ha még meg van az államnak, akkor megfogja érni a 22.400-at ebben a fel körben a MOL! Sőt gyanús, hogy majd 25-30k között el kezdik önteni a piacra aprádonként...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.