Nincs még MOL-om. De még lehet, hogy egyszer lesz. Pompi pont megelőzött az árfolyam magyarázattal. Igen csak olcsó lett a MOL az USA-koknak és lehet vásárolgatnak.
Persze ebben igazad van!Ettöl függetlenül èn nem mernèm shortolni..annak az ideje 2013-14 volt.sz.tem.Most az iràny inkàbb fel,ezert nem egyszerű.Valòszinû h lesz v.mi hír,csak mèg nem tudjuk!
Még nem shortolom, de ha ennyire túlhúzzák fundás hír nélkül, akkor ellenállásoknál érdemes megjátszani a korrekciót. Amúgy még csak mérlegelek és figyelek. Hosszú távon egyértelműen long az irány és a 25k és 30k. Ezt viszont nem 1 nap alatt kell megcsinálnia az árfolyamnak.
Igaz már csak 60 db de azt megfogattam,hogy nem adom el leirom miert.
Volt 13800-as égi-sem duplázodot
volt 3300-otp majd triplázodot
volt 28800.ricsim duplázodot
Mindig eladtam és visszaszállni nem mertem
Most inkább nem adat el:)) és igaz sokat eladta 16-18 között de ez a 60 lassan duplázódik végre
MOL-t shortolni? Eretnek gondolat. Egyáltalán a magyar piacot shortolni nagyon kockázatos most, amikor az unortodoxia gyümölcse érik be. Persze ez a gyülömlcs nagyon romlandó, de most éppen szépen mutat.
pontosan, a kulcs az információ.
Lehet, hogy amikor a mol mellett döntött akkor a fülébe jutott egy lehetséges megállapodás komoly esélye az INA-val? Vétel
Amit a horvát választási eredmények elbizonytalanítottak. Tartás. (ekkor tökölt is az árfolyam)
Most pedig lehet megszületett valami, amit csak mi nem tudunk még de csányi papa szingapuri alapjainak már megüzente, hogy strong buy skacok...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.